En güçlü kurgusal karakter kimdir?

• Konuyu başlatan Rouly
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 154
  • Görüntüleme 14.859
Çok tartışmalı bir konu ama merak ediyorum: Sizce en güçlü kurgusal karakter, varlık kim?
Bence self-reference Engine veya ı am that ı am olabilir.

Hocam sorduğunuz sorudaki sıkıntı şu, kesin bir en güçlü karakter yok, Goku ve Saitama fanlarının tartışmalarına bakabilirsiniz anime biliyorsanız en basitinden veya Batman who laughes ile superman en güçlü formu arasındaki hangisi daha güçlü tartışmalarına da bakabilirsiniz. kısacası genel bir en güçlü yok, o kurgunun en güçlüsü var, tek bir kurgunun.

Bu konuda SELF REFERENCE ENGINE dışı bir argüman/karakter söyleyenler kesinlikle hatalıdır. isteyenlerle tartışabiliriz. Büyük ihtimalle Boundless(0) karakter diceksiniz. Fakat 0 ın üstünde olan Layerlar da var. Kardinaller ile anlaşılır. Örneğin Berkeley matematiğin eriştiği en yüksek kardinaldir. Buna da sadece SRE erişiyor tüm kurguda. Kısacası SRE ye yaklaşabilecek bir karakter bile yok. Berkeley ise boundlesse şu şekilde denk gelir: 0^inf^inf (sonsuza kadar gitsen bile ulaşamayacağın düzlemin de üstünde bir sayı erişilemez.)

Kesinlikle %100 güvenilmez. Son 4-5 ayda inanılmaz değişti. Bazı tierlari bariz saçma, düpedüz şehir yok eden ya da benzer boyuttaki alan yok eden karakterlere L7-C falan veriyorlar, Gojo dediğimiz karakteri High 7-A'dan debunkladılar. O sitenin forumunda açılan konulara bakın, fersah fersah 7-A olup, en kötü ihtimalle ada yok edebileceği kesin bir karakter bu. %200 purple'lı Gojo'nun tierının hemen arkasında 8-A Demon Slayer karakterleri var zaten, saçmalığa bak. Boundless karakter bırakmadılar, High 1-A'ya falan debunkladılar çoğunu.
dostum sizin gibiler VSBW ye laf atmak yerine argüman sunup karşı gelse keşke neden yapmıyorsunuz? gayet doğru bir sistem VSBW güç kıyaslamak için.

Bu konuda SELF REFERENCE ENGINE dışı bir argüman/karakter söyleyenler kesinlikle hatalıdır. isteyenlerle tartışabiliriz. Büyük ihtimalle Boundless(0) karakter diceksiniz. Fakat 0 ın üstünde olan Layerlar da var. Kardinaller ile anlaşılır. Örneğin Berkeley matematiğin eriştiği en yüksek kardinaldir. Buna da sadece SRE erişiyor tüm kurguda. Kısacası SRE ye yaklaşabilecek bir karakter bile yok. Berkeley ise boundlesse şu şekilde denk gelir: 0^inf^inf (sonsuza kadar gitsen bile ulaşamayacağın düzlemin de üstünde bir sayı erişilemez.)

dostum sizin gibiler VSBW ye laf atmak yerine argüman sunup karşı gelse keşke neden yapmıyorsunuz? gayet doğru bir sistem VSBW güç kıyaslamak için.
7 ay önce yazdığım mesaj dostum. Sabah Kokushibo 8-B için crt açıcaktım, ayrıca Layer'lar kaldırıldı haberin olsun, sadece 0 var artık. Yazdığım mesajda kısmen haklıydım bu arada. Gojo'nun içi boş moru Low 7-B fakat o mesajı yazdığımda Low 7-C alıyordu VSB, saçmalıktı. Düzelttiler.

7 ay önce yazdığım mesaj dostum. Sabah Kokushibo 8-B için crt açıcaktım, ayrıca Layer'lar kaldırıldı haberin olsun, sadece 0 var artık. Yazdığım mesajda kısmen haklıydım bu arada. Gojo'nun içi boş moru Low 7-B fakat o mesajı yazdığımda Low 7-C alıyordu VSB, saçmalıktı. Düzelttiler.
bende 7 ay önce tieri bıraktım zaten. Layerler kaldırılsa bile Kardinaller kaldırılamaz ve kaldırılmamış. Mahlo Cardinal gibi kardinallerden hala tier alınabiliyor ki bunlar da 0 ın üstü zaten. VSBW de 0 ın üstü tier yok çünkü yapabilecek kişi ve yeterli bilgi yok. bu yüzden sadece wiki sayfası açtılar ve orada ölçek verilebiliyor. Yani WoD daki çarlar ve SRE gibi çarlar hala kardinal bazında 0 dan yüksektir. ve evet jjk evreni boş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı