En güçlü kurgusal karakter kimdir?

• Konuyu başlatan Rouly
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 154
  • Görüntüleme 14.892
Pre Retcon Beyonder'dan sonra:
- Oblivion
- Pre Retcon Molecule Man
- End of Time Doom
Listeye girebilecek adaylar.

Auren the absolute yazdığın diğerlerini alır ama sanırım fictionda self reference engine ve i am that i am en güçlüleri çünkü uzun zamandır bakıyorum onlardan güçlüsü yok
1. Self reference engine
2. I AM THAT I AM
Devamı kesin değil
Self reference bilmiyorum ondan birsey diyemem I AM THAT I AM i guclu buluyorsan H.P lovercraftin evreninede bir bak derim ordaki fictionlarda fazlasiyla guclu ama Auren suan ki en guclulerden (Hypermande dahil)

Yani biraz öyle oldu çünkü alakasız bir yerde meme veya gigachad dediğinizi görünce dalga geçtiğiniz sandım çünkü gigachad sadece mizah kültürü olarak geçiyor kimse karakterin güçlü olduğunu iddia etmiyor etse de en güçlü oymuş gibi bahsediyor ama alakası yok uncle grandpa demenizde sorun yok güçlü olduğunu düşünebilirsiniz sıkıntı yok ama bildiğim kadarıyla en güçlü olmaya yakın bile değil One above all hakkında yazandan görebilirsiniz. Saygısızlık yaptıysam özür dilerim.

Özür dilemenize gerek yok hocam. Uncle Grandpa dememin asıl sebebi Camera Man'dır. Bildiğiniz üzere film, dizi, çizgi film, animasyon gibi olayları bir kameradan izleriz. Bilimsel olayların da sonuçlarını bir kameradan izleriz. İnternetteki bazı insanlar bu olayları kaydeden birinin olduğunu iddia ettiler. Bu iddiadan kısa bir süre sonra bir maraton koşusunu çeken bir kamera adamının videosunu buldular ama kamera adamı, maratonda koşanlardan daha hızlı olduğu için bu adama "Camera Man" dendi. Bütün o Marvel ve DC evrenindeki olayları çeken, büyük patlama gibi bilimsel olayları çeken o kişi, dediğim "Camera Man" oldu. Hiçbir kurgusal karakter Camera Man'dan daha hızlı ve dayanıklı olamadığı için Camera Man çok güçlü bir karakter oldu. Camera Man'dan hızlı 2 karakter vardır. Onlar; Uncle Grandpa ve Spongebob. Peki hangisi daha hızlı? Cevap ise Uncle Grandpa. Spongebob Camera Man'ın kamerasının etki alanından koşarak çıkarken Uncle Grandpa yürüyerek istediği yerde istediği zaman da Camera Man'ın yetişemeyeceği bir hızda her yerde bulunabilir. Her şeyi kayıt altına alabilen Camera Man, bu iki çizgi film karakterini kayıt alamıyor. Bu iki çizgi film karakteri, her türlü hasara katlanabilirler. Uncle Grandpa'nın Spongebob'dan güçlü olması ise sizin ve benim gibi kanlı canlı insanların Uncle Grandpa'nın kendi çizgi filminin bütün filmlerini silmeye çalışmalarına rağmen 1 adet bölümünü silememiş olmarı. Uncle Grandpa, Steven Universe adlı çizgi film evrenine giderek oradaki gerçekliği büktü ve Steven'ın amcası oldu. Gerçeklik, Uncle Grandpa'nın karşısında oyun hamuru gibidir. Eğer buraya kadar okuduysanız, sabrınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uncle Grandpa, nedeni ise Spongebob'dan güçlü olması. Spongebob, Camera Man'dan daha üstün olduğu için bir meme (miim) karakterinden daha güçlü olmuş oluyor. Camera Man, Gigachad'den daha güçlü bir meme (miim) karakteridir ve meme (miim) karakterleri kurgu evreninden daha üstün bir evren olan "MemeVerse" adlı bir evrende yer alırlar. Uncle Grandpa, Spongebob'dan daha üstün olduğu için otomatik olarak en güçlü 2 meme (miim) karakterinden güçlü oluyor. Eğer Ohio Final Boss gibi gerçek hayattaki insanlardan oluşan meme (miim) karakterleri de dahilse cevabım Mr. Trololo olur.
Sponge ile Uncle'in Camera Man'dan daha hüçlü olmasını anlatır/gösterir misin? Merak ettim.

Çok tartışmalı bir konu ama merak ediyorum: Sizce en güçlü kurgusal karakter, varlık kim?
Bence Self-reference Engine veya I Am That I Am olabilir.
Birde hocam, şu an bilmem kaç kelime kullanarak açıkladığım Uncle Grandpa kadar detaylı anlatamayacak olsam da Anti Princible adlı karakter, sizin yazdığınız 2 karakterden de daha güçlü. Kısaca Anti Princible'i anlatmak gerekirsem düşündüğünüz bütün güçlere sahip.

Auren the absolute yazdığın diğerlerini alır ama sanırım fictionda self reference engine ve i am that i am en güçlüleri çünkü uzun zamandır bakıyorum onlardan güçlüsü yok
1. Self reference engine
2. I AM THAT I AM
Devamı kesin değil
Infinite Improbability Drive - yapay zeka olarak bu bölüme uygun aslında fakat kaynak gösterilmemiş, ilginç.

Bir de Terry Pratchett'in "Ölüm"ü.

Sponge ile Uncle'in Camera Man'dan daha hüçlü olmasını anlatır/gösterir misin? Merak ettim.

Hocam, Camera Man adlı karakterin asıl 2 özelliği ön plandadır. Birincisi hızı, ikincisi dayanıklılığı. Ana özelliği ise hızıdır. Spongebob, adı üstünde bir sünger olduğu için asla acı hissetmiyor ve ne kadar hasar versenizde, vücudunu atomlarına ayırsanızda kendini kayıt alınamayacak bir hızda yenileyebiliyor. Uncle Grandpa, Spongebob'un aksine acı hissediyor. Acı hissettiği tek yer ise burnudur. Uncle Grandpa'yı ne kadar yok etsenizde yan sahneden ortaya çıkıp "iyiki de bu adam değilmişim." Şeklinde cümleler kurup macerasına devam edecektir. İkisi de Camera Man'ın yetişemeyeceği bir hıza sahiptir. Camera Man'ın kamerasının çekemeyeceği bir hız bu ikisi haricinde başka kimsede yoktur. Wally West, Godspeed, Reverse Flash, Quick Silver, Sonic gibi hızıyla tanınan karakterleri bile çekebilen Camera Man, bu iki çizgi film karakterinin hızına yetişemeyip onları çekememektedir. Camera Man, fiziksel olarak düşünüldüğü kadar güçlü değildir. Yetişkin bir erkeğin taşıyabileceği kütleden fazlasını taşıyamaz. Spongebob, bütün bir evreni çekebilirken Uncle Grandpa, sadece bıyığını keserken çoklu evrenleri yok etmiştir. Camera Man, iyi yazılmış bir karakter olmasada güçlü bir karakterdir.

Hocam, Camera Man adlı karakterin asıl 2 özelliği ön plandadır. Birincisi hızı, ikincisi dayanıklılığı. Ana özelliği ise hızıdır. Spongebob, adı üstünde bir sünger olduğu için asla acı hissetmiyor ve ne kadar hasar versenizde, vücudunu atomlarına ayırsanızda kendini kayıt alınamayacak bir hızda yenileyebiliyor. Uncle Grandpa, Spongebob'un aksine acı hissediyor. Acı hissettiği tek yer ise burnudur. Uncle Grandpa'yı ne kadar yok etsenizde yan sahneden ortaya çıkıp "iyiki de bu adam değilmişim." Şeklinde cümleler kurup macerasına devam edecektir. İkisi de Camera Man'ın yetişemeyeceği bir hıza sahiptir. Camera Man'ın kamerasının çekemeyeceği bir hız bu ikisi haricinde başka kimsede yoktur. Wally West, Godspeed, Reverse Flash, Quick Silver, Sonic gibi hızıyla tanınan karakterleri bile çekebilen Camera Man, bu iki çizgi film karakterinin hızına yetişemeyip onları çekememektedir. Camera Man, fiziksel olarak düşünüldüğü kadar güçlü değildir. Yetişkin bir erkeğin taşıyabileceği kütleden fazlasını taşıyamaz. Spongebob, bütün bir evreni çekebilirken Uncle Grandpa, sadece bıyığını keserken çoklu evrenleri yok etmiştir. Camera Man, iyi yazılmış bir karakter olmasada güçlü bir karakterdir.
Sponge'un kendini yenilemesini görmedim, Uncle Grandpa'yı şimdi inceledim. Gerçi yan sahneden gelmesi Schrödinger'e bağlıyor Hellsing'deki. Burada güç planlaması sonsuz varoluş ise, eninde sonunda süngerin kendini yenileyemeyeceği, Uncle Grandpa'nın bir gün yan sahneden çıkışının çizilmeyeceğiyle beraber nihai mutlak karaktere kalıyor o zaman; Ölüm. :)

1688409623305.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı