Kaspersky Security Cloud.En güvenilir bedava antivirüs uygulaması hangisidir?
Bedava mı? Bedavaysa link atabilir misiniz?Kaspersky Security Cloud.
https://www.kaspersky.com.tr/free-antivirus BedavaBedava mı? Bedavaysa link atabilir misiniz?
Hangisini daha çok önerirsiniz malware kullanmıştım eskiden.Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Ek olarak;
![]()
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today.www.malwarebytes.com
Ben Malwarebytes Premium kullanıyorum, öğrenci iken 4 yıllık lisans almıştım 5 dolara. Gayet memnunum. Ücretsiz sürümünde gerçek zamanlı koruma yok ancak manuel olarak taratma şansı var.Hangisini daha çok önerirsiniz malware kullanmıştım eskiden.
Kaspersky (avastcilar gelmeden).
Maalesef dolar kuruna göre premium üyelik almam imkansız.Ben Malwarebytes Premium kullanıyorum, öğrenci iken 4 yıllık lisans almıştım 5 dolara. Gayet memnunum. Ücretsiz sürümünde gerçek zamanlı koruma yok ancak manuel olarak taratma şansı var.
Tam teşekküllü ücretsiz bir antivirüs istiyorsanız Kaspersky iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.