En güvenli Anti-Virüs programı hangisi?

Lordkennedy

Centipat
Soru yukarıda yazdığım gibidir fikirlerinizi merak ediyorum
Bu arada kendim Kaspersky kullanıyorum Kaspersky hakkında ne düşünüyorsunuz?

Windows defender aktif ve guncelse iyidir agirlik yapmaz, kaspersky'de iyi tavsiye edilen bir antivirüstür.Malwarebytes reklam virüslerinekarsi adwcleanerle birleşti daha etkin temizleme yapıyor ama belli başlı virüsleri bulamıyor ama güvenilir reklam viruslerine karşı.Kisaca bu yukarda yazdıklarım tecrübeyle sabittir.bir zamanlar bunları kullandım antif şekilde.
Şu 3-5 yıldır Ben şahsım hiç antivirüs kullanmadığım için şuan (Windows defender) dahil kafam daha rahat,cihazda öyle.
Kurulması gerekmeyen tek anti virüs programı ZONEALARM'dır.Kesinlikle tavsiye etmem en iyisi diyenlerde çıkacaktır inanmamak elzem.liste yap dersen.
1)Windows defender
2)malwarebytes bu ikisi işini görür 👍🏻

Bende öyle düşünüyorum nedense arayüzü daha basit geliyor
Arayüzü değilde işlevi daha önemli😌

Son düzenleme:
Windows Defender aktif ve guncelse iyidir agirlik yapmaz, Kaspersky'de iyi tavsiye edilen bir antivirüstür. Malwarebytes reklam görüşlerinde AdwCleaner'le birleşti daha etkin temizleme yapıyor ama belli başlı virüsleri bulamıyor ama güvenilir reklam görüşlerine karşı. Kisaca bu yukarıda yazdıklarım tecrübeyle sabittir. Bir zamanlar bunları kullandım antif şekilde.
Şu 3-5 yıldır Ben şahsım hiç antivirüs kullanmadığım için şu an (Windows Defender) dahil kafam daha rahat, cihazda öyle.
Kurulması gereken tek anti virüs programı ZoneAlarm'dır. Kesinlikle tavsiye etmem en iyisi diyenlerde çıkacaktır inanmamak elzem. Liste yap dersen.
1)Windows Defender
2)Malwarebytes bu ikisi işini görür 👍🏻

Arayüzü değil de işlevi daha önemli😌

Görüşleriniz için teşekkür ederim uzun vadede bunları test edeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı