Peki hangi sürümünü önerirsiniz.
Windows niye güvensiz onu anlamadım.
Genel olarak çoğu virüs Windows için yazılmış, o yüzden AV kurmasa bile pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.Linux ile windows ile arasındaki farkı biliyorsan şayet sorun yok. İkiside ap ayrı işletim sistemleri. Yazılım yada daha sistemsel prgramlar kullanacaksan linux. ama işletim sistemi gğvenliği kendi sağlamaz. Firewall , antivirüs programları vs bunlarla sağlar.
Eset İn kaspersky inde Lİnux için AV sürümleri mevcut. Fakat dediğim gibi linux ile Windows ap ayrı işletim sistemleri. Windows daki Dışa açılan kapılar linux da yok. Bu online oyun olsun yada herhangi bir dış port yada local ip tcp udp vs.. kendi içinde profesyonel bir işletim sistemi.Genel olarak çoğu virüs Windows için yazılmış, o yüzden AV kurmasa bile pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
Bilgisizliğiniz ile güldürtüyorsunuz.Hepinize çok teşekkürler Linux Mint kuracağım yakında en iyi antivirüs diye konu açacağım o konuyada beklerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.