@JakerT4 bunları bildirim olarak yolladınız mı?
HP Victus kullanıcısıyım.
Omen Gaming Hub çalışıyor.
Bluetooth sürücüsü HP bilgisayar kullanıyorsanız sürücü paketleme uygulamasının hatasından dolayı normal Windows 10-11'de de kurulmuyor, sadece varsayılan servis paketi güncellemesinden gelen eski sürücü çalışıyor. Aygıt yöneticisinden çıkarılmış dosyayı taratıp kurmanız lazım. Aynısı orijinalde de geçerli.
İlginçtir ki şu an görev çubuğunu gizleyebiliyorum.
Eki Görüntüle 1828249
Freesync sıkıntısını AMD sitesinden sürücü kurarak deneyebilirdiniz. Şu an açık. Omen Gaming Hub'ı da atıyorum.
Eki Görüntüle 1828252
Klavye aydınlatmasını Omen serisinde bilmiyorum, Victus içinse sadece Capslock ve güç aydınlatması ve sabit beyaz aydınlatma olduğu için müdahale edebileceğim bir şey yok ama çalışıyor.
%1 ve %0.1 FPS'te muhtemelen ekran kartı sürücüsü sıkıntısı yaşıyorsunuz. Latency odaklı bir sürüm olmadığı için pürüzsüz deneyimde daha iyi aslında. O sorunun AtlasOS'ta olması daha çok beklenir. FoxOS gibi sürümlerde de düşük alınır ama latency minimumdur.
ReviOS kurup sürücülerle uğraşmak istemeyenler ya da senin bilgisayarındaki gibi Windows Update ile sürücü kullanmak isteyenler şu ayarla keyfine bakabilir.
Eki Görüntüle 1828258
Üstteki butonu da açmak gerekli tabii.
Bana göre eksi yanı ise şu; Windows Update ilk çalıştığında deneyimsiz kullanıcı yeniden başlatırsa takılabiliyor. Omen butonu çalışmıyor, aratıp açabiliyoruz.