En Hızlı İnternet Kimde ?

En Hızlı kim

  • 8mbit

    Oy: 8 34,8%
  • 8mbit üstü

    Oy: 15 65,2%

  • Oy verenlerin toplamı
    23
  • Anket kapandı .
Ortalama 500 kb/sn. ile herhangi bir şeyi indirseniz 500.60=30.000, 30.000.60=1.800.000, 1.800000.42=75.600.000 yani 75,5 gb yapar ki bu değer internette olmadığınız video izlemediğiniz sürece böyledir. 42 saatte kotayı aştığınız inandırıcı gelmiyor. Bu değerleri yaptıysanız çok yüksek ihtimal torrent kullandınız. Hem korsan olarak bir şeyi indirip hemde yakınmak mantıklı değil düşünüyorum. Ha yanılmışta olabilirim. 42 saatte akk aşmak büyük başarı.
 
Teşekkürler, Aşmamın nedeni, Oyun Sunucuları ve İşletim Sistemlerinin vhd ve iso kalıplarını indirmek.
Saygılarımla @Silinen üye

Edit: İndirme hızım Ortalama Akn bitmeden 950kbs/sn :)

@Silinen üye Minecraft oynadığınızı ne kadar belli ediyorsunuz, Konunun başındaki ankette oylama yapabilirmisiniz.
Böylece Merakımı Giderebilirim :)
Saygılarımla.
 
100mbps download, 4mbps upload fixnet kurumsal paket AKN'sız taahhütsüz modemsiz fibernet aylık 33.90 TL. Sabit telefon dahil voip her yöne sınırsız konuşma + Digitürk Play tüm kanallar dahil tek fatura 33.90 TL. Hepsi fixnet +voip +iptv +digitürk play +dsmart blue secme sansı veriyordu Dıgıturk sectim.

3536544978.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen ciddi misin ? Bu hat yoksulluğunda ? 39,90 + AKN'siz ? :eek: @exileteam Varsa böyle bir şey bilgilendirir misiniz?
Bir de yorumunuzda kurumsal yazıyordu paketi kişisel olarak mı
iş olarak mı kullanıyorsunuz? Çünkü bu paketi herkes kullanamaz.
Cevabınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Digitürk internet + Tv limitsiz paketleri bunlar.

ADSL/FİBERİNTERNET PAKETİ
Hız/Kota/AKK-Download Hız Alanı)
İnternet
Paket Fiyatı***
Minimum Digiturk
Paket Fiyatı
Toplam Fiyat
ADSL8 Mbps’e kadar/Limitsiz/50 GB39 TLGiriş Paketi + 2 Keyif Paketi
(20,99 TL)
59,99 TL
FİBER10 Mbps/Limitsiz/50 GB39 TLGiriş Paketi + 2 Keyif Paketi
(20,99 TL)
59,99 TL
FİBER25 Mbps/Limitsiz/50 GB47 TLGiriş Paketi + 2 Keyif Paketi
(20,99 TL)
67,99 TL
[TBODY] [/TBODY]
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı