En Hızlı İnternet Kimde ?

En Hızlı kim

• 8mbit

Oy: 8 34,8%
  • 8mbit üstü

Oy: 15 65,2%

• Oy verenlerin toplamı
    23
  • Anket kapandı .
Eğer uğraşırsan ve paran varsa denizin altından Washington Dc den buraya fiber kablo çek orxa Google Fiber var 700 mbit dow 500mbit up 29.99 dolar.

Sen Ciddimisin ? Bu Hat Yoksulluğunda ? 39,90 + aknsiz ? :eek: @exileteam Varsa Böyle birşey bilgilendirirmisiniz,
Birde Yorumunuzda Kurumsal Yazıyordu Paketi kişisel olarakmı
iş olarakmı kullanıyorsunuz ? Çünkü Bu paketi herkez kullanamaz.
Cevabınızı Bekliyorum.
Saygılarımla.

bireysel olarak kullanıyorum kablolu olarak 33.90 tl benim iş yerimdede var bu paket ama ödeme yapmıyoruz işyerinde biz fixnet ankara kurumsal bayisiyiz sadece aknsiz ve simetrik internet satıyoruz kurumsal paket taahhütsüz ve modemsiz satılıyor paketler normal bir kullanıcı 449 tl aylık sadece internet biz ankaradaki tek kurumsal bayii olduğumuz için çalışanlarımıza ve kendimize özel indirim yaptırıyoruz yani istersem hattımın tüm desteklediği upload download hızı kendime tanımlıyabilirim suan ama gerek yok yetiyor ve artıyor bile

Superonline , evet güzel kampanyalar sunuyor fakat her bölgeye aynı hizmeti veriyormu merak ediyorum.
Ve Ayrıca superonline'dada akn var .Akn olmasa geçebilirdim. Sizin superonline hakkında görüşleriniz nedir?
Bu arada gönderiye destek olduğunuz için teşekkürler.
Saygılarımla.
SтaяSćяєaм

Superonline , evet güzel kampanyalar sunuyor fakat her bölgeye aynı hizmeti veriyormu merak ediyorum.
Ve Ayrıca superonline'dada akn var .Akn olmasa geçebilirdim. Sizin superonline hakkında görüşleriniz nedir?
Saygılarımla.
SтaяSćяєaм
Download cidden biraz can sıkıyor fakat upload'a gerek duyduğumdan memnunum. 80 Lira.

Saygılarımla.
SтaяSćяєaм
Superonline 10mbps kullanan aboneler var hala akn işlemiyor onlara eski tarife olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı