B benozi Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #11 Çoğunun hızı arasında milimetrik farklar vardır, tasarımını beğendiğinizi kullanın bence. Ben Safari'yi kullanıyorum çünkü Apple ekosisteminde çok hızlı ve az pil harcıyor uyumlu senkronizasyonu çok iyi.
Çoğunun hızı arasında milimetrik farklar vardır, tasarımını beğendiğinizi kullanın bence. Ben Safari'yi kullanıyorum çünkü Apple ekosisteminde çok hızlı ve az pil harcıyor uyumlu senkronizasyonu çok iyi.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.453 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2023 #12 Opera ile opera gx arasında fark var mı
KS KS Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #13 Bold Pilot dedi: Opera ile opera gx arasında fark var mı Genişletmek için tıkla... Opera GX'yi de ekledim hocam.
Bold Pilot dedi: Opera ile opera gx arasında fark var mı Genişletmek için tıkla... Opera GX'yi de ekledim hocam.
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 10 Şubat 2023 #14 nickyokaga dedi: Tor Browser'ın nesi hızlı ki? Firefox esr tabanını kullanıyor ve sitelere girmekte zorluk çekiyor. Chromium ve Brave en hızlısı şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... En güvenli anladım ben hocam o yüzden tor dedim. Yanlişlik olmuş.
nickyokaga dedi: Tor Browser'ın nesi hızlı ki? Firefox esr tabanını kullanıyor ve sitelere girmekte zorluk çekiyor. Chromium ve Brave en hızlısı şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... En güvenli anladım ben hocam o yüzden tor dedim. Yanlişlik olmuş.