En hızlı ve en stabil Windows sürümü hangisidir?
Şu anda Windows 11 kullanıyorum ve hantal geliyor bana. LTSC kurmak aklımda şu an fakat en iyi en stabil hangisi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Windows 8.1'in defengeri bayağı kötü Windows 10 kullanıyorsanız defenger ev kullanıcısı için yeterli fakat Kaspersky'ın ağırlaştırdığı yok bu testlerlede kanıtlanmıştır hatta Kaspersky defengerden daha hafif bir av ekstra güvenlik isterseniz Kaspersky kullanabilirsiniz ücretsiz sürümü ile ücretlisinin çok bir farkı yok sadece reklam engelme gibi diğer uygulamalarlada yapabilceğiniz şeyler eksik ücretsizinde.
Windows 8.1'in defengeri bayağı kötü Windows 10 kullanıyorsanız defenger ev kullanıcısı için yeterli fakat Kaspersky'ın ağırlaştırdığı yok bu testlerlede kanıtlanmıştır hatta Kaspersky defengerden daha hafif bir av ekstra güvenlik isterseniz Kaspersky kullanabilirsiniz ücretsiz sürümü ile ücretlisinin çok bir farkı yok sadece reklam engelme gibi diğer uygulamalarlada yapabilceğiniz şeyler eksik ücretsizinde.
Bilgilendirme için teşekkürler. Biraz bakayım da lisansı ucuzsa satın alayım tam olsun.
Zamanınızı alıyorum da bir şey daha sorayım, Kaspersky kurarsam Defender'la çakışma yaşar mıyım? Yoksa öncesinde Defender'sız lite bir 8.1 ISO'su mu bulayım?