En hızlı yağ nasıl yakılır?

Glisemiks indeksi düşük tüm gıdaları kes(pirinç dahil). Doymamış yağları artır.
Maydanoz kürü uygula ödem attırır. Günde 2 bardak yeşil çay iç.

Boy kilo form durumun nasıl şu an yağ mı baskın ödem mi?

Yanlış tavsiye vermeyelim lütfen glisemik indeksi düşük gıdaların alınmasında birincil sebep kan şekerini hızla arttırmaması dolayısıyla hızlı acıkmamak için tercih edilir baldo pirinç yedim ben yağ yakma döneminde full hiçbir eksisini görmedim.

Normal şartlar altına göre bir yorum yaptım. Soran kişi herhangi bir antrenman programı paylaşmamış. Siz basit karbonhidrat kan şekerinizi yükselttiğinde glikojene dönüşmesine izin vermeden glikozu tükettiğiniz için elbette kötü etkisi olmaz.

Aslında yediğin her şey biliyorsun ki glikojen depolarında depolanır bunların depolarda durması ortalama 6 saat kadar sürer bu süreye yaklaşıldıkça yavaş yavaş depolar azalmaya başlar ondan mütevellit basit karbonhidrat dediğiniz ürünler rafine şeker, bal, bisküvi, çikolata gibi ürünlerdir aslında düzenli antrenman yapan birisinde jasmine, baldo pirinci gibi ayrım yapmamanın pek de önemi bulunmuyor.

Aynen öyle. Düzenli antrenman yaptığını belirtse soran kişi ben de takılmazdım bu duruma.
Eğer öyleyse dediğin daha doğru.

Hocam yağ yakıcam diye zargana oldum galiba 176 boy 53 54 kilo civarı.

176 54 kilo civarı hocam

Hocam yağ yakıcam diye zargana oldum galiba 176 boy 53 54 kilo civarı.

176 54 kilo civarı hocam

Hocam aman kas kütlesi kaybetme de.
Form görmediğimizden çok da yorum yapamıyorum ama umarım formda küçülme incelme olmamıştır.
Dediğim beslenmeyi uygulayabilirsiniz en kötü ihtimal ödem attırır. Ama siz kas hacmini artırmaya odaklanın proteini sakın gereken miktardan düşürmeyin.

Dostum bir ay içerisinde bunu yapabilme ihtimalin tam olarak okkalı bir 0. Vücudunun kalori ihtiyacını hesapla, ona göre çok fazla olmadan 500 maksimum700 kalori bir açık ver. Senin için önemli olan sayısal yüzdeden çok görüntüdür diye düşünüyorum, yaza doğru biraz da kas çalışırsan istediğin görüntüye ulaşırsın. Bu işten pek anlamadığın belli çünkü %10 yağ oranı hem inmesi hem de kalması çok zor bir miktar.

ödem atmak ve yağ kaybetmek aynı şey değil.

Evet okumadım itirazın mı var?

%10 yağ oranına inmiş birisi olarak bu konuda seni kaale almayacağım kusura bakma amacın gerginlik yaratmak tamamen çocuk hamur işlerini bu aralar abarttım yazmış yani ödem tutmus vücudu hem ödemi nasıl hızlı atabileceğini hem de yağ yakımı konusunda zaten en doğru tavsiyeleri verdim kendisine daha iyisini bilmek için bunu önce başarman gerektiğini düşünüyorum başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…