Boy kilo kaç?Vücut yağım %16 civarı en hızlı bir şekilde 1 ayda %10 civarına nasıl inebilirim?
Boy kilo kaç?Vücut yağım %16 civarı en hızlı bir şekilde 1 ayda %10 civarına nasıl inebilirim?
Glisemiks indeksi düşük tüm gıdaları kes(pirinç dahil). Doymamış yağları artır.
Maydanoz kürü uygula ödem attırır. Günde 2 bardak yeşil çay iç.
Boy kilo form durumun nasıl şu an yağ mı baskın ödem mi?
Yanlış tavsiye vermeyelim lütfen glisemik indeksi düşük gıdaların alınmasında birincil sebep kan şekerini hızla arttırmaması dolayısıyla hızlı acıkmamak için tercih edilir baldo pirinç yedim ben yağ yakma döneminde full hiçbir eksisini görmedim.
Normal şartlar altına göre bir yorum yaptım. Soran kişi herhangi bir antrenman programı paylaşmamış. Siz basit karbonhidrat kan şekerinizi yükselttiğinde glikojene dönüşmesine izin vermeden glikozu tükettiğiniz için elbette kötü etkisi olmaz.
Aslında yediğin her şey biliyorsun ki glikojen depolarında depolanır bunların depolarda durması ortalama 6 saat kadar sürer bu süreye yaklaşıldıkça yavaş yavaş depolar azalmaya başlar ondan mütevellit basit karbonhidrat dediğiniz ürünler rafine şeker, bal, bisküvi, çikolata gibi ürünlerdir aslında düzenli antrenman yapan birisinde jasmine, baldo pirinci gibi ayrım yapmamanın pek de önemi bulunmuyor.
Glisemiks indeksi düşük tüm gıdaları kes(pirinç dahil). Doymamış yağları artır.
Maydanoz kürü uygula ödem attırır. Günde 2 bardak yeşil çay iç.
Boy kilo form durumun nasıl şu an yağ mı baskın ödem mi?
176 54 kilo civarı hocamBoy kilo kaç?
Hocam yağ yakıcam diye zargana oldum galiba 176 boy 53 54 kilo civarı.
176 54 kilo civarı hocam
ödem atmak ve yağ kaybetmek aynı şey değil.Açıkçası hiçbir şey sadece sana bir iki tavsiye vereyim bunu uygula eğer tiksinmiyorsan sabah elma sirkesini çeyrek su bardağı pipet ile dişine değdirmeden iç eğer onu yapamıyorum diyorsan ananas ıspanak kereviz zencefili Blender'da shake edip iç ödem atmana yardımcı olacaktır.
Evet okumadım itirazın mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.