Merhaba tekrardan monitör alacağım ve 2 tanesi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve bu aradaki fiyat farkına değer mi? (bütçem en fazla 15)
Asus TUF Gaming VG27AQML1A - Asus ROG Strix XG27ACS Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG27AQML1A - Asus ROG Strix XG27ACS özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Hoparlör olması benim için artı ama olmasa da olur. Eğer 2kmin 144Hz 8bit+ güzel bir monitör tavsiyeniz varsa bunlardan iyi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca linkler;
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™www.gaming.gen.tr ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Merhaba tekrardan monitör alacağım ve 2 tanesi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve bu aradaki fiyat farkına değer mi? (bütçem en fazla 15)
Asus TUF Gaming VG27AQML1A - Asus ROG Strix XG27ACS Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG27AQML1A - Asus ROG Strix XG27ACS özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Hoparlör olması benim için artı ama olmasa da olur. Eğer 2kmin 144Hz 8bit+ güzel bir monitör tavsiyeniz varsa bunlardan iyi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca linkler;
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™www.gaming.gen.tr ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AOC 23.8 24G2ZU 240Hz 0.5ms 2xhdmı Dp IPS Fhd Freesync Premium ve G-Sync Gaming Monitör Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined AOC 23.8 24G2ZU 240Hz 0.5ms 2xhdmı Dp IPS Fhd Freesync Premium ve G-Sync Gaming Monitör ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined AOC 23.8 24G2ZU 240Hz 0.5ms 2xhdmı Dp IPS Fhd Freesync Premium ve G-Sync Gaming Monitör fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
VA panel değilde IPS tercihimdir. Tavsiyen için teşekkürler belirtmeyi unutmuşum benim hatam.Kavisli olması sorun olmaz dersen oddsey G6 öneririm.Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VA panel değil de IPS tercihimdir. Tavsiyen için teşekkürler belirtmeyi unutmuşum benim hatam.
Gerçekten iyi fiyatı karşılaştırmaya baktığımda anlayamadım ama benim linkini paylaşıtığım monitörden farkı nedir acaba ?Asus TUF Gaming VG27AQM1A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQM1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Burada daha ucuz ve evet bu monitörü alın. 2K 260Hz 400 nit çok iyi fiyat.
Bu sene çıkan 2024 modeliymiş daha uyguna imal etmiş olabilirler güç tüketimi de düşük görünüyor neden bilmiyorum. yükseklik ayarı özellikleri eksik galiba. Ben alırdım.Gerçekten iyi fiyatı karşılaştırmaya baktığımda anlayamadım ama benim linkini paylaşıtığım monitörden farkı nedir acaba ?
Gerçekten iyi fiyatı karşılaştırmaya baktığımda anlayamadım ama benim linkini paylaşıtığım monitörden farkı nedir acaba?