Tatağ
Megapat
Daha fazla
- Monitör
- ROG
Merhaba tekrardan monitör alacağım ve 2 tanesi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve bu aradaki fiyat farkına değer mi? (bütçem en fazla 15)
www.epey.com
Hoparlör olması benim için artı ama olmasa da olur. Eğer 2kmin 144Hz 8bit+ güzel bir monitör tavsiyeniz varsa bunlardan iyi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca linkler;
www.gaming.gen.tr
www.vatanbilgisayar.com
Asus TUF Gaming VG27AQML1A - Asus ROG Strix XG27ACS Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG27AQML1A - Asus ROG Strix XG27ACS özellik ve fiyat karşılaştırması
Hoparlör olması benim için artı ama olmasa da olur. Eğer 2kmin 144Hz 8bit+ güzel bir monitör tavsiyeniz varsa bunlardan iyi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca linkler;

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™

ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da