En İyi Antivirüs Programı Hangisidir?

kenanozkok

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı kasmadan kullanabilecegimiz, hız sıkıntısı olmayan.

ESET hariç, çok kasıyor. Bilgisayar açılmıyor, bu yüzden bunun haricinde önerebileceginiz antivirüs programları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi antivirüs insanın kendisidir. Nereye tıklayacağını, neyi indirip indirmeyeceğini vs. bilmezsen sistemin virüs yuvasına dönmesi kaçınılmaz olur. Sistem özelliklerinizi belirtin öncelikle. İmzamdan Kaspersky 2015'i deneyebilirsiniz. Kasarsa Norton olabilir.

Bende eset kullandım cok kasıyor. Güvenilir, hızlı ve öyle her şeye karışmayan bir anti virüs varmı ve çok farklı isimler ve programlar kurdum hep saçma işler açtılar başıma yardımcı olursanız sevinirim. Bir de ricam var Türkçe olursa sevinirim.

Norton tam bir güvenlik sağlıyor. 2 yıldır lisanslı Norton kullanıyorum ama cidden gram kıpırdatmıyor. Ne olduğunu bildiğim sitelerden bile bazen tanımadığı dosyaları virüs olarak görüp indirmeme izin vermiyor. Buna katlanabileceksen yada kullandığın her program, oyun vs hepsi lisanslı ürünse sorun yaşamazsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı