Merhabalar, bilgisayarımda bir virüs taraması yapmak istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım?
www.technopat.net
@Kerem00 Kategoriye göre konulara bakmanı öneririm. Forumda konular için bir sınır yok. O yüzden böyle konuların sürekli açılmasını ben alıştım. Bildiğim konular hakkındaki kategorilere girip öyle cevaplıyorum. Yeni konular ve yeni mesajlar sekmesini daha az kullanıyorum.
Arkadaşlar ben de farkındayım listelendiğinin başlığı yazdığım zaman ancak orada çıkan bütün öneriler 2013-2016 yılları arasındaydı 2020 yılı güncel bir konu açmak istedim yakın zamanda açıldığı hakkında bir bilgim yoktu.
Eğer bilgisayarı düzgün kullanıyorsan antivirüs e gerek olmaz Windows Defender bütün işini görür ama illaki bir şey kuracağım diyorsan Kaspersky internet Security.
Ben de Bitdefender ve Kaspersky arasında kalmıştım anladığım kadarıyla pek farkları yok. Kaspersky için internet Security paket. Peki Bitdefender için hangi paketi öneriyorsunuz? Fiyat karşılaştırması için soruyorum.
Bir de Comodo gerçekten çok ucuz yıllık 30TL-70TL sizce kaliteli midir? Yoksa Windows Defender'dan farkı yok mudur?
En iyi tanımından kastettiğiniz nedir ona karar vermek lazım.
- Güvenlik
- Performans
- Ek özellikler
- Teknik destek
- Ücretlendirme
Yazdığım niteliklere göre değerlendirme yapıp seçeceğiniz programa karar verebilirsiniz.
En iyi tanımından kastettiğiniz nedir ona karar vermek lazım.
- Güvenlik
- Performans
- Ek özellikler
- Teknik destek
- Ücretlendirme
Yazdığım niteliklere göre değerlendirme yapıp seçeceğiniz programa karar verebilirsiniz.