En iyi antivirüs programı nedir?

BigBangZero

Kilopat
Katılım
11 Aralık 2015
Mesajlar
1.677
Makaleler
2
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı aldım alalı pek virüsle işim olmadı fakat son zamanlarda bilgisayar yavaşlamaya başladı. Virüsten şüpheleniyorum, o nedenle sağlam bir taramak istiyorum bilgisayarı. Hangi programla çok iyi tarayabilirim? Aklımda Malware Anti-Bytes var fakat Free sürümü pek iş yapmıyor sanırım.
 
Aslında çok fazla var hepsi sorunu söylüyor ama çözüm yok Premium al diyor ve bu çok can sıkıcı ama ben AVG ve panda dome tavsiye ediyorum ama hepsi aynı sadece arayüz farklı.
 
Hangi programla çok iyi tarayabilirim? Aklımda MalwareBytes var fakat Free sürümü pek iş yapmıyor sanırım.

Hayır, ücretsiz sürümüyle de tarama yaptırabilirsiniz. Bir farkı olmaz. Arada bi' hızlıca kontrol etmek için HitmanPro kullanılabilir.
 
@acv yok ondan bahsetmedim mesela izleme çerezi tespit ettik diyor sonra sorunu gider dediğinde Premium al diyor ama bu benim kullandıklarımda.
 
@acv yok ondan bahsetmedim mesela izleme çerezi tespit ettik diyor sonra sorunu gider dediğinde Premium al diyor ama bu benim kullandıklarımda.

AVG'de Premium al demiyor öneriyor ve zaten kendi tarayıcısından engelliyor izlemeleri vs. Bir de önerim şu üçü AVG, Malwarebytes ve Kaspersky üçünüde kullanıyorum AVG site ve saldırı olarak Kaspersky VPN olarak Malwarebytes da tarama amaçlı kullanıyorum. Üçüde çok iyi zaten AVG'nin paketi 74 lira (yıllık) diğerleri biraz uçuk fiyatları var ama hepsi iyi iş görüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı