İnsanlar yılımıza göre, bu teknolojiye uygun bir AV arıyorlar. Sen ise eskiye yönelik eleştiri yapıyorsun, böylece insanların aklı bulanıyor. Sana bir görsel atayım da şaşır bi
How does Bitdefender total security compare to Norton Antivirus Plus? Was gifted a subscription(1 device ) of Norton Antivirus Plus and was thinking of returning it and purchasing Bitdefender total security since I can't get Norton to activate without a credit card. Best Buy currently has...
İyi de, neden uzak dur diyorlar? O Norton'u sevmeyenler "Kaspersky kullaının yeğen" diye ezbere söyleyen kişilerdir. Bir Norton'u deneseniz de öyle konuşsanız keşke. Ayrıca gönderdiğin Forum yurtdışı bir Forum, populerliği ülkeden ülkeye değişir. Bir de forumda çok gördüm diyorsun, gönderdiğin forum Technopat değil. (Akil hocam nerede kaldı ya?)
İyi de, neden uzak dur diyorlar? O Norton'u sevmeyenler "Kaspersky kullaının yeğen" diye ezbere söyleyen kişilerdir. Bir Norton'u deneseniz de öyle konuşsanız keşke. Ayrıca gönderdiğin Forum yurtdışı bir Forum, populerliği ülkeden ülkeye değişir. Bir de forumda çok gördüm diyorsun, gönderdiğin forum Technopat değil. (Akil hocam nerede kaldı ya?)
Hocam forumlardan birinden örnek Alıntı: "Norton, 5 ila 10 yıl önce önemsizdi, ancak son zamanlarda gerçekten önemli ölçüde iyileşti. Hala Windows 10'da yerleşik olarak gelen Windows Defender kadar iyi değil, ancak iyi özelliklere sahip iyi bir ürün. ''
Evet değerli arkadaşlar. Güvenliğe merakım olduğu için, bu yazıyı yazmayı çok istedim. Hemen başlayalım. İlk makalem olduğu için acemiyim. Zamanla gelişecek. Karşılaştıracağım ürünler: 1-ESET 2-Kaspersky 3-Bitdefender 4-Avast 5-McAfee 1-ESET • Veri tabanı çok geniş. • Menüsü gayet kullanışlı...