şimdi en sağlam virüs taraması yapan kaspersky mi eset mi ben kaspersky ile yaptım yaklaşık 45 dakika sürdü buarada şimdi karantinadan buldum sonuçlarıO attığım fotoğrafta üstte karantina var oradan da görebilirsin.
Tam tamına güvenlik istersen yaklaşık 12 saatlik uzun bir tarama ve kolay bir kullanımla ESET'in aracını kullanabilirsin. Bende yüklü ama 1 kez tam tarattım aşırı uzun sürüyor sende virüs şüphesi olduğu için sabah eğer okula gidiyorsan okula işe gidiyorsan işe gitmeden önce başlat tam taramayı o da temiz derse rahatça hayatınıza devam edebilirsiniz.
Tek seferlik taramayı seçin e-posta girmek dahi gerektirmiyor.Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
Norton pek güven vermiyor çok hızlı taradığı için Emsisoft ise yine ne Kaspersky ne ESET gibi olmayan BitDefender altyapısı kullanan harika bir yazılım. En büyük avantajı USB belleğe yüklenip antivirüs yüklenmeyen sağlam virüslü PClere hızlı ve etkili müdahale imkanı sunması.
Zaten bu yüzden adı acil durum kiti.
Şimdi en sağlam virüs taraması yapan Kaspersky mi ESET mi ben Kaspersky ile yaptım yaklaşık 45 dakika sürdü bu arada şimdi karantinadan buldum sonuçları
Şimdi hocam verdiğiniz linkten Kaspersky indirip tarama yaptım şimdilik kurtuldum çok teşekkür ederim emeğinize am ben parası neyse verip en kral antivirüsü kurmak istiyorum PC'nin ömrünü uzatsın PC boştayken gereksiz çalışmayı ve ısınmayı engellesin, bu konuda bana ne önerirsiniz?
Şimdi hocam verdiğiniz linkten Kaspersky indirip tarama yaptım şimdilik kurtuldum çok teşekkür ederim emeğinize am ben parası neyse verip en kral antivirüsü kurmak istiyorum PC'nin ömrünü uzatsın PC boştayken gereksiz çalışmayı ve ısınmayı engellesin, bu konuda bana ne önerirsiniz?
çok teşekkür ederim kaspersky premium alacam belki esetlede ayrı bir tarama yapabilirim, peki ücretsiz eseti bulabileceğim güvenilir bi site var mıdırDediğim gibi illaki yüzde 100 koruma alamazsınız. Kaspersky hem yüksek koruma hem de özel fiyatlandırmaya sahip. Kendim 2.5 senedir 1 defa virüs yüzünden format atmadım veri tabanı gayet yeterli Kaspersky Plus satın alabilirsiniz hatta 2 senelik alın belli olmaz enflasyon ülkesindeyiz her an zam gelebilir. Sonra da ESET Online scanner ile tam tarama yapın. O da yüzde 99 tespit oranlarına sahip yani bizim temelde farkımız eğer 1 antivirüs veritabanında o virüs yoksa diğerinde vardır mantığı. Yani o yüzden:
Kaspersky Plus satın alın.
ESET Online scanner tam taraması yapın.
Bu da antivirüs testlerini ve sonuçlarını paylaşan bir site. Latest test yerinden bulabilirsiniz.Consumer
Not sure which antivirus software works best for you? Following our in-depth comparison of antivirus and antimalware tools for Windows, Android, and Mac.www.av-comparatives.org
Çok teşekkür ederim Kaspersky Premium alacağım belki esetlede ayrı bir tarama yapabilirim, peki ücretsiz ESET'i bulabileceğim güvenilir bir site var mıdır?
Reisimiz budur.
Kaspersky free yazın arama motoruna çıkıyor. Sınırsız ücretsiz bir antivirüsü var. Resimdeki de o zaten.Ücretsiz veya deneme sürümü yok mudur?
Link vermişim.Yanlış linki atmışım ya şu doğru link pardon.
Yani bu link. Heuristic hocamın attığı.
Kesinlikle Kaspersky. Virus olduğuna %90 emin olduğum bir uygulama indirdim Malwarebytes denen programdan tarattım başta premium için para istedi vermeyince virus yok güvenli dedi Windows Defender'dan tekrar tarattım Defender bile virus bulurken malware efendi para vermeyince virüs yok güvenli dediaynen kardeşim aynen dedim ve o saniye direk sildim bilgisayarımdan kimseye de önermem. Kaspersky adamdır.