Kurulumda bir sorun yaşarsanız etiketleyebilirsiniz.
İndirirken şu video iyi gider:
Kurulumda bir sorun yaşarsanız etiketleyebilirsiniz.
İndirirken şu video iyi gider:
Fulledim. Zaten beğenmezsem silerim.@diyarbakir karpuzu Tebrikler. Yalnız varsayılan olarak koruma ayarları normalde. Onları fulleyin. Tarama kısmında rootkit taramasını falan aktifleştirin. PUP korumasını da açın. Sonra da tam tarama yapmanızı öneririm. Hatta tarama ayarlarında bütün dosyaları test edin kısmına da tik atın.
Oyun modu diye bir şey var. Tarayıcıdayken bile oyun modunda sayıyor. Böylece bildirim gelmez. Onu aktifleştirebilirsiniz.Fulledim. Zaten beğenmezsem silerim.
Bitdefender maşallah, Uçana Kaçana False Positive yapıştırıyor.Buradan indirirken Bitdefender uyarı verdiKaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın.www.kaspersky.com.tr
Buradan indirirken Bitdefender uyarı verdiKaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın.www.kaspersky.com.tr
Yaptım.Oyun modu diye bir şey var. Tarayıcıdayken bile oyun modunda sayıyor. Böylece bildirim gelmez. Onu aktifleştirebilirsiniz.
Bruh Moment.
Bkz: DöneklikBence Avast kullanın en iyi Anti-Virüs.
Oyun oynuyor musunuz?Bitdefender kullanıyorum arayüzü iyi olan ve beni koruyan ücretsiz antivirüs var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.