En iyi arama motoru nedir?

Hasanxcd

Centipat
Katılım
23 Nisan 2023
Mesajlar
212
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce en iyi arama motoru nedir? Şu anda hangi arama motorunu kullanıyorsunuz ben şu anda Kagi arama motorunu kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce en iyi arama motoru nedir? Şu anda hangi arama motorunu kullanıyorsunuz ben şu anda Kagi arama motorunu kullanıyorum.
Aslında o anki ihtiyacı göre şekilleniyor bu durum biraz. Örneğin resim aratmam gerektiğinde Yandex kullanıyorum. İyi de iş çıkarıyor bence. Alışveriş yapacaksam Google kullanıyorum. Bu konuda rakibi yok. Normal bir bilgi aratmak ve araştırma yapmak istediğimde ise Bing ve Duckduckgo kullanıyorum. Kısaca hepsinin kendince sıyrılan güçlü yönleri var. Hepsinin bir arada toplandığı bir arama motoru var mı bilmiyorum ama keşke olsa da kullansak :)
 
Yani biraz genel bir soru. Gizliliğe çok takılmıyorsanız Google kullanın direkt. Gizliliğe önem veriyorsanız DuckDuckGO veya Brave Search tercih edilebilir. Ben duckduckgo kullanıyorum.
 
Arama motoru olarak birkaç alternatife baktım ama çoğunun listeleme şeklini özelliklede tasarımını beğenmedim.
Google arama motoru en çok hoşuma gitti.
Tarayıcı olarak Brave kullanıyorum Brave'de Google arama motoru kullanıyorum yani.
 
Aslında DuckDuckGo kullanmak isterim ama Türkçe sonuçlarda bazen eksiklik yaşıyorum. Google Arama kullanıyorum ama bu sıralar arama motorunu genellikle bir ürün, bir site, bir program gibi şeyleri aratacağımda kullanıyorum. Basit araştırma işlerini ise Microsoft Copilot ile yapmaya başladım. Detaylı araştırmalara yine Google Arama kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı