En iyi VRM ve mosfet soğutucuları Tomahawk modelinde mevcut.
Belki bu video size bir yol gösterebilir.
B450 Aorus Pro dışarıdan bakılınca 8+3 fazlı VRM varmış gibi görünsede kendileri gerçekte 4+3 fazlı VRM ünitesine sahip. Kendileri 1 yüksek 2 düşük mosfet kullanıyor ve buna Hybrid VRM olarak adlandırıyor.
Ryzen anakartların VRM listesi.
Eğer OC yapmayacaksanız en ucuzunu seçebilirsiniz.
Basit seviyede(4 GHz kadar) OC yapmayı düşünüyorsanız Tomahawk güzel seçim.
Yüksek seviye OC düşünüyorsanız X470 Aorus öneririm.
En iyi VRM ve mosfet soğutucuları Tomahawk modelinde mevcut.
Belki bu video size bir yol gösterebilir.
B450 Aorus Pro dışarıdan bakılınca 8+3 fazlı VRM varmış gibi görünsede kendileri gerçekte 4+3 fazlı VRM ünitesine sahip. Kendileri 1 yüksek 2 düşük mosfet kullanıyor ve buna Hybrid VRM olarak adlandırıyor.
Ryzen anakartların VRM listesi.
Eğer OC yapmayacaksanız en ucuzunu seçebilirsiniz.
Basit seviyede(4 GHz kadar) OC yapmayı düşünüyorsanız Tomahawk güzel seçim.
Yüksek seviye OC düşünüyorsanız X470 Aorus öneririm.
B450 anakartların hiç biriyle 4ghz üzerine çıkamaz mıyız yani? Hadi benim asrock b450m hdv 4ghz üzeri stabil değil ama bi tomahawk veya tuf gaming le çıkabiliriz heralde, yani çıkmalıyız.
Bu listeye göre Asus B450 Strix-I, MSI B450 Gaming Pro Carbon ve Tomahawk (Max) modelleri en iyi B450 anakartları olarak gösteriliyor.
Bu modeller arasından ATX olup A-RGB destekleyen tek model Gaming Pro Carbon. Fiyat performans ürünü olarak ise herkesin önerdiği ve benim de şahsen kullandığım Tomahawk (Max) modelini öneririm.
Bu listeye göre Asus B450 Strix-I, MSI B450 Gaming Pro Carbon ve Tomahawk (Max) modelleri en iyi B450 anakartları olarak gösteriliyor.
Bu modeller arasından ATX olup A-RGB destekleyen tek model Gaming Pro Carbon. Fiyat performans ürünü olarak ise herkesin önerdiği ve benim de şahsen kullandığım Tomahawk (Max) modelini öneririm.