En iyi B450 Anakartlar

Sizce En İyi B450 Anakart Hangisidir ?

• Gigabayt Aorus

• Tomahawk

• Tuf gaming Plus

• Msi Gaming Pro

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

kadir.ozen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Benim R5 2600 işlemcim var. Piyasa da bir sürü anakart modeli var kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

B450 Tuf Plus
B450 Gigabayt aorus pro
B450 Msi gaming Pro
B450 Tomahawk

Sizce bunlardan hangisi daha iyidir ?

Mosfetleri felan. Ayrıca Corsair Vengeance lpx 8 GB DDR4 3000Mhz RAM var elimde. Sizce hangi anakart uyumludur buna. Ürün kodu: CMK8GX4M1D3000C16

Edit: Kasa da ARGB ve RGB fanlar kullanacağım. Anakart uyumlumudur ?

En iyi VRM ve mosfet soğutucuları Tomahawk modelinde mevcut.
Belki bu video size bir yol gösterebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

B450 Aorus Pro dışarıdan bakılınca 8+3 fazlı VRM varmış gibi görünsede kendileri gerçekte 4+3 fazlı VRM ünitesine sahip. Kendileri 1 yüksek 2 düşük mosfet kullanıyor ve buna Hybrid VRM olarak adlandırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ryzen anakartların VRM listesi.

Eğer OC yapmayacaksanız en ucuzunu seçebilirsiniz.
Basit seviyede(4 GHz kadar) OC yapmayı düşünüyorsanız Tomahawk güzel seçim.
Yüksek seviye OC düşünüyorsanız X470 Aorus öneririm.

En iyi VRM ve mosfet soğutucuları Tomahawk modelinde mevcut.
Belki bu video size bir yol gösterebilir.

B450 Aorus Pro dışarıdan bakılınca 8+3 fazlı VRM varmış gibi görünsede kendileri gerçekte 4+3 fazlı VRM ünitesine sahip. Kendileri 1 yüksek 2 düşük mosfet kullanıyor ve buna Hybrid VRM olarak adlandırıyor.

Ryzen anakartların VRM listesi.

Peki bu anakartta ARGB ve RGB desteği var mı ?

Eğer OC yapmayacaksanız en ucuzunu seçebilirsiniz.
Basit seviyede(4 GHz kadar) OC yapmayı düşünüyorsanız Tomahawk güzel seçim.
Yüksek seviye OC düşünüyorsanız X470 Aorus öneririm.

B450 anakartların hiç biriyle 4ghz üzerine çıkamaz mıyız yani? Hadi benim asrock b450m hdv 4ghz üzeri stabil değil ama bi tomahawk veya tuf gaming le çıkabiliriz heralde, yani çıkmalıyız.

Bu listeye göre Asus B450 Strix-I, MSI B450 Gaming Pro Carbon ve Tomahawk (Max) modelleri en iyi B450 anakartları olarak gösteriliyor.

Bu modeller arasından ATX olup A-RGB destekleyen tek model Gaming Pro Carbon. Fiyat performans ürünü olarak ise herkesin önerdiği ve benim de şahsen kullandığım Tomahawk (Max) modelini öneririm.

Bu listeye göre Asus B450 Strix-I, MSI B450 Gaming Pro Carbon ve Tomahawk (Max) modelleri en iyi B450 anakartları olarak gösteriliyor.

Bu modeller arasından ATX olup A-RGB destekleyen tek model Gaming Pro Carbon. Fiyat performans ürünü olarak ise herkesin önerdiği ve benim de şahsen kullandığım Tomahawk (Max) modelini öneririm.

Dostum bana tavsiye eder misin? R5 2600 4.2 yapsam yeterli. Şuan asrock b450 var 4ghz üstü stabil değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı