Devlet bankaları sayesinde ücretsiz para çekilebiliyordu diye biliyorum.
Sadece Yapı Kredi ve PTT ile ücretsiz anlaşması var.
Devlet bankaları sayesinde ücretsiz para çekilebiliyordu diye biliyorum.
Çok sorunlu diye biliyorum zaten genelde burs için vs kullanılmıyor mu, aşağıda da birisi olumsuz yorum belirtmiş.Ziraat arayüzü çok basit ama en iyisi diyemem.
VakıfBank bende de varda ben ve ailem de çok fazla sorun yaşadık.
Enparanın devrinin geçtiğini söylüyorlar, pek bir avantajının kalmadığını, Papara vs ile birlikte.Bu devirde tek bankayla çalışıp memnun olamazsın. İşine geleni kullanacaksın. Örneğin Havale/EFT'de Enpara kullanırsın. NAYS kesinlikle bulunmalı. Özel bankalar hizmet bakımında iyidir. Üniversite öğrencisi veya 25 yaş altıysan bankaların Genç kartlarına yönelmelisin.
Ben müşteri hizmetlerinden memnunum ayrıca anlaşmalı hesap olduğu için benden komisyon kesilmiyor.Neden hocam komisyonları çok yüksek diye duydum.
En iyisi değil ama en kötüsünu kullanıyorum maalesef oda Halkbank uygulama sı hele berbat hep hata verir müşteri hizmetleri hep aynı şeyi söyler durur bir an önce çıkmak istiyorum.
Eyw hocam sanırım Garanti ve Kuveyt e ya da ikisine de bakacağım.Vakıfbank. Ziraate bulaşma beş para etmez. Garanti veya Vakıfbank tek geçerim.
O zaman normal banka kullansınlarEnparanın devrinin geçtiğini söylüyorlar, pek bir avantajının kalmadığını, Papara vs ile birlikte.
Diğer bankalarda da aidatsız kredi kartı var ancak aidat olmayan kartlar sınırlandırılmış oluyor taksit vs açısından.Hesap işletim ücreti olmayan. Kredi kartı aidatı olmayan. Yapılan bütün havale, EFT, Fast işlemlerinden hiç ücret almayan tek banka bilirim ama şubesi ve ATM'si az o ayrı konu.
Kuveyt Türk.
Katılıyorum, neredeyse her bankada üyeliğim var. Ben bunları aktif kullanıyorum;Bu devirde tek bankayla çalışıp memnun olamazsın. İşine geleni kullanacaksın. Örneğin Havale/EFT'de Enpara kullanırsın. NAYS kesinlikle bulunmalı. Özel bankalar hizmet bakımında iyidir. Üniversite öğrencisi veya 25 yaş altıysan bankaların Genç kartlarına yönelmelisin.
Tavsiyeleriniz güzelmiş hocam.O zaman normal banka kullansınlarHer EFT işleminde para öderler. Ben bu zamana kadar 1200 lira cıvarına para ödememişim Enpara'da para gönderirken.
Diğer bankalarda da aidatsız kredi kartı var ancak aidat olmayan kartlar sınırlandırılmış oluyor taksit vs açısından.
Katılıyorum, neredeyse her bankada üyeliğim var. Ben bunları aktif kullanıyorum;
Para gönderirken Enpara.
Kredi kartım İş Bankası.
Yatırım hesabım Vakıfbank.
İnternetten bir şey alırken Nays.
Havale/EFT EnparaKatılıyorum, neredeyse her bankada üyeliğim var. Ben bunları aktif kullanıyorum;
Para gönderirken Enpara.
Kredi kartım İş Bankası.
Yatırım hesabım Vakıfbank.
İnternetten bir şey alırken Nays.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.