En iyi banka hangisidir?

• Konuyu başlatan 585644
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 4.798
Bu devirde tek bankayla çalışıp memnun olamazsın. İşine geleni kullanacaksın. Örneğin Havale/EFT'de Enpara kullanırsın. NAYS kesinlikle bulunmalı. Özel bankalar hizmet bakımında iyidir. Üniversite öğrencisi veya 25 yaş altıysan bankaların Genç kartlarına yönelmelisin.
Enparanın devrinin geçtiğini söylüyorlar, pek bir avantajının kalmadığını, Papara vs ile birlikte.

Enparanın devrinin geçtiğini söylüyorlar, pek bir avantajının kalmadığını, Papara vs ile birlikte.
O zaman normal banka kullansınlar :) Her EFT işleminde para öderler. Ben bu zamana kadar 1200 lira cıvarına para ödememişim Enpara'da para gönderirken.

Hesap işletim ücreti olmayan. Kredi kartı aidatı olmayan. Yapılan bütün havale, EFT, Fast işlemlerinden hiç ücret almayan tek banka bilirim ama şubesi ve ATM'si az o ayrı konu.
Kuveyt Türk.
Diğer bankalarda da aidatsız kredi kartı var ancak aidat olmayan kartlar sınırlandırılmış oluyor taksit vs açısından.

Bu devirde tek bankayla çalışıp memnun olamazsın. İşine geleni kullanacaksın. Örneğin Havale/EFT'de Enpara kullanırsın. NAYS kesinlikle bulunmalı. Özel bankalar hizmet bakımında iyidir. Üniversite öğrencisi veya 25 yaş altıysan bankaların Genç kartlarına yönelmelisin.
Katılıyorum, neredeyse her bankada üyeliğim var. Ben bunları aktif kullanıyorum;
Para gönderirken Enpara.
Kredi kartım İş Bankası.
Yatırım hesabım Vakıfbank.
İnternetten bir şey alırken Nays.

O zaman normal banka kullansınlar :) Her EFT işleminde para öderler. Ben bu zamana kadar 1200 lira cıvarına para ödememişim Enpara'da para gönderirken.

Diğer bankalarda da aidatsız kredi kartı var ancak aidat olmayan kartlar sınırlandırılmış oluyor taksit vs açısından.

Katılıyorum, neredeyse her bankada üyeliğim var. Ben bunları aktif kullanıyorum;
Para gönderirken Enpara.
Kredi kartım İş Bankası.
Tavsiyeleriniz güzelmiş hocam.

Para gönderirken Enpara.
Kredi kartım İş Bankası.
Havale/EFT Enpara
E-Ticaretlerde Kuveytürk Kredi Kartı(Faizsiz 5 Taksit için), World Eko, Maximum Genç, Bonus Genç, NAYS kullanıyorum. Akbank genelde aylık Chip-Para almak için kullanıyorum.( Her ay Belirli bir havale miktarına Chip-Para veriyor.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı