SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2018 #31 Şimdi yanlış anlamadıysam sadece hataları çözüme kavuşturursak ve en iyi cevap alırsak sayılacak. Sistem toplama ve diğer öneriler sayılmıyor yani.
Şimdi yanlış anlamadıysam sadece hataları çözüme kavuşturursak ve en iyi cevap alırsak sayılacak. Sistem toplama ve diğer öneriler sayılmıyor yani.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 10 Haziran 2018 #32 SpermMan dedi: Şimdi yanlış anlamadıysam sadece hataları çözüme kavuşturursak ve en iyi cevap alırsak sayılacak. Sistem toplama ve diğer öneriler sayılmıyor yani. Genişletmek için tıkla... Sistem toplama gibi görüş ayrılıklı konular olmayacak. Yani en iyi cevaplar herkes tarafından kabul edilen evrensel cevaplar olacak. Oyun hataları çözümü, Windows mavi ekran çözümü gibi konular "Soru" konusu olarak açılıyor.
SpermMan dedi: Şimdi yanlış anlamadıysam sadece hataları çözüme kavuşturursak ve en iyi cevap alırsak sayılacak. Sistem toplama ve diğer öneriler sayılmıyor yani. Genişletmek için tıkla... Sistem toplama gibi görüş ayrılıklı konular olmayacak. Yani en iyi cevaplar herkes tarafından kabul edilen evrensel cevaplar olacak. Oyun hataları çözümü, Windows mavi ekran çözümü gibi konular "Soru" konusu olarak açılıyor.
asiprens07 Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 9 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel sektör 19 Haziran 2018 #33 Bütün saygı değer dostlara başarılarınızın devamını diliyorum, saygılarımla. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2018
Berke Çimen Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #34 Mademki kazanamıyorlar ödül moderasyon ekibindeki kişilere en iyi cevap olarak seçmemiz gerekmiyor darılmaca olmasın.
Mademki kazanamıyorlar ödül moderasyon ekibindeki kişilere en iyi cevap olarak seçmemiz gerekmiyor darılmaca olmasın.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 20 Haziran 2018 #35 Berke Çimen dedi: Mademki kazanamıyorlar ödül moderasyon ekibindeki kişilere en iyi cevap olarak seçmemiz gerekmiyor darılmaca olmasın. Genişletmek için tıkla... Amaç ödül kazanmak değil, insanlara yardım etmek olduğu için En iyi cevap kime giderse gitsin fark etmeyecektir.
Berke Çimen dedi: Mademki kazanamıyorlar ödül moderasyon ekibindeki kişilere en iyi cevap olarak seçmemiz gerekmiyor darılmaca olmasın. Genişletmek için tıkla... Amaç ödül kazanmak değil, insanlara yardım etmek olduğu için En iyi cevap kime giderse gitsin fark etmeyecektir.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.375 Makaleler 2 Çözümler 16 20 Haziran 2018 #36 Biz kesin alamayız.
Alchemist Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer Almanya 2 Temmuz 2018 #37 Forumu daha da canlandırmak için güzel bir etkinlik.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2018 #38 Arkadaşalar selam. Ay sona erdi. Kazananları açıklama vakti Benim tespitim şu şekilde: Icosahedron AkilGuNdoGaN karakule Siz de kontrol edin, bir aksilik yoksa arkadaşlarımızdan adreslerini talep edeceğim hediyeler için. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2018
Arkadaşalar selam. Ay sona erdi. Kazananları açıklama vakti Benim tespitim şu şekilde: Icosahedron AkilGuNdoGaN karakule Siz de kontrol edin, bir aksilik yoksa arkadaşlarımızdan adreslerini talep edeceğim hediyeler için.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 8 Temmuz 2018 #39 Recep Baltaş dedi: Arkadaşalar selam. Ay sona erdi. Kazananları açıklama vakti Benim tespitim şu şekilde: Icosahedron AkilGuNdoGaN karakule Siz de kontrol edin, bir aksilik yoksa arkadaşlarımızdan adreslerini talep edeceğim hediyeler için. Genişletmek için tıkla... Bizimle hangi kanallardan irtibata geçilecek? Şimdiden teşekkürler.
Recep Baltaş dedi: Arkadaşalar selam. Ay sona erdi. Kazananları açıklama vakti Benim tespitim şu şekilde: Icosahedron AkilGuNdoGaN karakule Siz de kontrol edin, bir aksilik yoksa arkadaşlarımızdan adreslerini talep edeceğim hediyeler için. Genişletmek için tıkla... Bizimle hangi kanallardan irtibata geçilecek? Şimdiden teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Temmuz 2018 #40 Özel mesaj göndereceğim buradan.