En İyi Cevap Ödülü - Haziran 2018

Böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri için yönetime ve bu projenin mimarlarına teşekkür ederim. Önemli olan aslen ödülden ziyade insanlara yardım etmektir.

4 yıldır içerisinde bulunduğum bu forum bazı şeyler öğretti aslında bana. Her şeyden önce insanlara yardımcı olmayı ve dilimize sahip çıkmayı öğretti. Karşılık beklemeden yaptığımız yardımların karşılığını ise hiç beklemediğimiz bir şekilde bulduk desek yanılmayız aslında.

Şöyle bir gerçek var ki biz üyeler için bizi asıl mutlu eden aldığımız ödül değil, sorunlarını çözmeyi başardığımız insanların ve insanlara yardım eden üyelerin bu platformu destekleyerek Türkiye'nin teknik konularda destek veren en iyi forumlardan biri haline getirmesidir.

Allah her daim bizlere insanların sorunlarını ve sıkıntılarını çözebilmeyi nasip eylesin.

Hediye 28 Ağustos 2018 tarihinde kargoya verildi ve 30 Ağustos 2018 tarihinde iki gün gibi kısa bir sürede ulaştı. Geç kargoya verilmesinin nedeni herhâlde ofisin yoğun olmasından kaynaklı ama önemli değil. Zaten Türkiye içerisindeki çöp forumlarda bulunmak yerine bu sitede bulunmak bir ödül sayılır bizim için.

Tüm yönetime ve tüm Technopat Sosyal ailesine teşekkür ediyorum ve selamımı iletiyorum.

20180902_233622-min.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı