En İyi Cevap Ödülü - Haziran 2018

Şöyle bir gerçek var ki biz üyeler için bizi asıl mutlu eden aldığımız ödül değil, sorunlarını çözmeyi başardığımız insanların ve insanlara yardım eden üyelerin bu platformu destekleyerek Türkiye'nin teknik konularda destek veren en iyi forumlardan biri haline getirmesidir.

En büyük hedeflerimizden biri de bu. Mavi ekran alan kullanıcıya format at demiyoruz. Minidump dosyalarını analiz ediyoruz, tek tek!

0xc000007b hatası alana da "şu DLL'leri şuraya kopyala" gibi saçma sapan şeyler söylemiyoruz. Process Monitor raporunu inceleyip nokta atışı ile çözüyoruz.

Technopat, sizlerin de katkısı ile ülkemizin teknik anlamda en iyi çözüm sunan platformlarından biri haline geldi.

Tekrar teşekkürler.

Hediye 28 Ağustos 2018 tarihinde kargoya verildi ve 30 Ağustos 2018 tarihinde iki gün gibi kısa bir sürede ulaştı. Geç kargoya verilmesinin nedeni herhâlde ofisin yoğun olmasından kaynaklı ama önemli değil. Zaten Türkiye içerisindeki çöp forumlarda bulunmak yerine bu sitede bulunmak bir ödül sayılır bizim için.

Evet, işler, fuarlar vs. derken "biraz" gecikme oldu :) Bütün hediyeler yollandı. Güle güle kullanın :)

Cihazı birkaç saat önce teslim alabildim. Nasıl paketlemişlerse, paketi parçalamadan cihazın kutusuna ulaşamadım. Kutusunu açtığımda önceden, test amaçlı olabileceği gibi, kullanılmış olduğunu gördüm. Uyumlu telefonum olmadığı için durumu hakkında bilgim yok, ancak gönderici Technopat olduğundan herhangi bir sorunu olduğunu sanmıyorum. :)

Technopat çalışanlarına, hakkında ileri seviye bilgiye sahip olduğum konuları* açıp, verdiğim yanıtı en iyi cevap olarak işaretleyen kullanıcılara, ayrıyeten yoğunluğun arasında bekletmeden raporlarımla ilgilenen moderatörlere teşekkür eder, etkinliğin devamının gelmesini dilerim.

IMG_0301.JPG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı