Yaramaz Rick
Decapat
Başlıktaki gibi CG modelinin en iyisi hangi markada?
Falcon kuba arora falan arasında en iyisi hangisi?Yamaha rx115, rx135 fakat bulması kolay değil.
Küba diye biliyorum, özellikle cg moda olduğu dönemde küba çita modelleri oldukça popülerdi.Falcon kuba arora falan arasında en iyisi hangisi?
Küba diye biliyorum, özellikle CG moda olduğu dönemde Küba çita modelleri oldukça popülerdi.
Kullananlardan da pek olumsuz yorum duymadım. Genel olarak marka güvenilirliğine bakarsakta Küba daha iyi.
Arora ve kuba dan baska cg modellerine bakma. Arora hem torklu hem daha hızlı seri. Kuba görünüşte güzel ama arorayıda yaparsan oda güzel durur. İkisinide bayiden sıfır aldığında arora daha dolu olur çünkü başta olmak üzere 72 tel gold burgulu jant ve dijital göstergeyle geliyor. Şuan bunları kuba çitaya yaptırmak 72 tel gold jantı bulamazsın normalini bulursun onunda sıfırı 4-5 civarında dijital ekran ise 1-2 bin tl yani arora aldınmı 6-7 bin tl civarı öndesin ve unutma alt takımı sonradan üstten 150 lik felan değil komple alt üst 150 lik fabrikadan çıkma.Başlıktaki gibi CG modelinin en iyisi hangi markada?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.