En iyi çiğ köfte kombinasyonu nedir?

BIM'in çiğ köftesini seven var mıydı ya?
Diğer marketteki çiğ köfteler çok kötü, özellikle A101'deki. Kendim yaptığım ile komagene'dekinin arasında çok fark yok. 60 liraya 5 tane dürüm yaparsınız, üstüne 7 tane lavaş kalır.

Ben eskiden bayılırdım, çok bozdular. Birkaç sene önce bana başlıktaki soru sorulsaydı "BIM çiğ köftesi + sosu + Dost ayran" derdim.
Bir ara çok güzeldi. Ama sonra kıvamı çamurlaşmaya başladı. Ama çamur bile koysalar yine oradan alırım. Komagene'deki bir tane dürüm karın doyurmuyor ama çamur doyuruyor.

Diğer marketteki çiğ köfteler çok kötü, özellikle A101'deki. Kendim yaptığım ile komagene'dekinin arasında çok fark yok. 60 liraya 5 tane dürüm yaparsınız, üstüne 7 tane lavaş kalır.

Bir ara çok güzeldi. Ama sonra kıvamı çamurlaşmaya başladı. Ama çamur bile koysalar yine oradan alırım. Komagene'deki bir tane dürüm karın doyurmuyor ama çamur doyuruyor.
Hocam marketler arasında iyi olabilir ama Komagene falan varken bakılmaz gibi.
Karın doyurmama konusunda haklısınız, benim de doymuyor.

Domates, mısır, tursu ve biraz da marul. Fazla garnitür sevmiyorum çiğkoftenin tadını alamıyorum sonra. He sos olarak da çiğ köfte sosu, nar ekşisi ve limon idealdir. Nar ekşisi biraz fazla olsa daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı