En iyi CoD oyunları hangisi?

Urazkul

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yıllar önce CoD2 oynamış ve hatırladığım kadarıyla hayran olmuştum o zamana göre. Sonrasında Ghost çıkmıştı hatta bilgisayara indirmiştim ama bir türlü oynamak nasip olmamıştı benim burada sizlere sormak istediğim bir soru var özellikle seriyi bilenler, oynamış olanlar cevaplarsa memnun olurum.

Bu evrene giriş yapmak istiyorum ama hikayesi kötü oynanışı sıkanları oynamak istemiyorum. Mesela Black Ops 1-2 çok güzel MW3 kötü diyorlar baktığım akdarıyla. Sorum şu;

5 tane 2020 öncesinde çıkmış Call of Duty oyunu oynayacağım, hikaye sıralamasına göre bana en iyi 5 Call of Duty oyununu söyleyebilir misiniz?

ghost.jpg

Arkadaşlar yıllar önce CoD2 oynamış ve hatırladığım kadarıyla hayran olmuştum o zamana göre. Sonrasında ghost çıkmıştı hatta bilgisayara indirmiştim ama bir türlü oynamak nasip olmamıştı benim burada sizlere sormak istediğim bir soru var özellikle seriyi bilenler, oynamış olanlar cevaplarsa memnun olurum.

Bu evrene giriş yapmak istiyorum ama hikayesi kötü oynanışı sıkanları oynamak istemiyorum. Mesela Black Ops 1-2 çok güzel MW3 kötü diyorlar baktığım akdarıyla. Sorum şu;

5 tane 2020 öncesinde çıkmış Call of Duty oyunu oynayacağım, hikaye sıralamasına göre bana en iyi 5 Call of Duty oyununu söyleyebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2572712

En iyi CoD oyunu hangisidir bilemem ama tek oynadığım CoD oyunu Black Ops 3 olmuştu

Ve bayağı beğenmiştim.

Arkadaşlar yıllar önce CoD2 oynamış ve hatırladığım kadarıyla hayran olmuştum o zamana göre. Sonrasında ghost çıkmıştı hatta bilgisayara indirmiştim ama bir türlü oynamak nasip olmamıştı benim burada sizlere sormak istediğim bir soru var özellikle seriyi bilenler, oynamış olanlar cevaplarsa memnun olurum.

Eki Görüntüle 2572712

Black Ops 1-2-3 (1. oyununu oynama şansım henüz olmadı fakat 2. ve 3. oyunu aşırı güzel oyunlar öneririm.)

Eyvallah Black Ops kesin oynanacak anlaşılan. Diğer arkadaşların yorumlarını da merakla bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beni, en çok etkiliyen. CoD serisinde bu oyun olmuştu. / MW3'te çok güzeldi, tavsiye ederim.

Arkadaşlar yıllar önce CoD2 oynamış ve hatırladığım kadarıyla hayran olmuştum o zamana göre. Sonrasında Ghost çıkmıştı hatta bilgisayara indirmiştim ama bir türlü oynamak nasip olmamıştı benim burada sizlere sormak istediğim bir soru var özellikle seriyi bilenler, oynamış olanlar cevaplarsa memnun olurum.

Eki Görüntüle 2572712
hocam dediğin gibi black opsda 1 ve 2 harici kötü mw 3e kötü demelerinin sebebi ilk iki oyun kadar iyi olmaması yoksa oyun taş gibi 2020 sonrası olmasın demişsin ama istersen rebootun ilk iki oyununada ingilizcen varsa bakabilirsin a2 olsa hikayeyi anlarsın iyi oyunlar

Hocam Modern Warfare 3'e kötü denme sebebi zamanında beklentiyi karşılayamamıştı. Ancak o da çok iyi bir oyundur. Sizlere tavsiyem CoD 2 ile başlamanız olacaktır. Ardından sırayla " Modern Warfare 1 - 2 - 3" oynayın. Black Ops serisine girmeden önce World at War oynamanızı tavsiye ederim bayağı iyi bir oyundur zaten. Sırayla "World at War - Black Ops 1 - Black Ops 2" olarak oynayabilirsin. World at War'dan bir karakter BO1'de bulunuyor. Zaten seriye ilgin artarsa Black Ops'un yeni oyunlarını da oynamaya devam edersiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı