Daha fazla
CoD MW serisi eski olan. Black Ops 1-2. CoD MW 2019.
COD2'yi oynadım Ghost içimde ukte kaldı ilk onla başlasam sonra MW1-2-3, BO1-2 yapsam?Hocam Modern Warfare 3'e kötü denme sebebi zamanında beklentiyi karşılayamamıştı. Ancak o da çok iyi bir oyundur. Sizlere tavsiyem CoD 2 ile başlamanız olacaktır. Ardından sırayla " Modern Warfare 1 - 2 - 3" oynayın. Black Ops serisine girmeden önce World at War oynamanızı tavsiye ederim bayağı iyi bir oyundur zaten. Sırayla "World at War - Black Ops 1 - Black Ops 2" olarak oynayabilirsin. World at War'dan bir karakter BO1'de bulunuyor. Zaten seriye ilgin artarsa Black Ops'un yeni oyunlarını da oynamaya devam edersiniz.
Emek var bölüm tasarımları bile grafikler ve kaplamalar her ne kadar kötü olsa da muhteşemdi.CoD 2 çok ayrı bir zevkti onun verdiği zevki hiçbiri veremedi.
Online tarafa hiç girmeyeceğim aslında hikaye de pek umrumda değil hiçbiri bir COD2 olamaz zannımca ama herkesin bildiği bir seri ve oynamamak garip geliyor en kötü 5 oyununu oynayıp bitirmek istiyorum o da seriye ayıp olmasın diye. Oynanış zevkli olsun yeter.Bo3 fazla linçleniyor. Tamam hikayesi tırt ama multiplayer gayet eğlenceli özellikle zombi modu zirvedir. Sırf bu yüzden Bo3 alan var. Çeşitli modlarla zombi modunda istediğiniz kadar takılabilirsiniz. Hilecilerden korunmak içinde clean ops'u indiriyorsunuz.
Sadece World at War ve BO mu birbiriyle bağlantılı diğer seriler kendi içinde hikaye bağı yok mu?Modern Warfare 1 - 2 - 3. Ayrıca 3.oyun kötü değil. Sadece o dönem hayal kırıklığı oluşturmuş dinlediğim, öğrendiğim kadarıyla. Ancak yıllanmış şarap gibi her sene daha da güzel geliyor. (Malum CoD her sene kendini dibe çekiyor.)
World at War ve Black Ops 1- 2. Üç oyunda birbiriyle bağlantılıdır. World at War istenirse listeden çıkarılabilir fakat ben oynanmasını tavsiye ederim.
Sadece World at War ve BO mu birbiriyle bağlantılı diğer seriler kendi içinde hikaye bağı yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.