En iyi driver yükleme programı nedir?

Ekran kartın NVIDIA ise bulmak çok kolay.

Anakart konusunda mesela ben MSI A320M-A Pro kullanıyorum. İnternete yazınca direk karşıma MSI sitesi çıkıyor oradan lan, chipset sürücüleri kurdum.

Ekran kartın NVIDIA ise bulmak çok kolay.

Anakart konusunda mesela ben MSI A320M-A Pro kullanıyorum. İnternete yazınca direk karşıma MSI sitesi çıkıyor oradan lan, chipset sürücüleri kurdum.
H61 M2/0 acaba hangi marka biliyormusunuz?

H61 M2/0 acaba hangi marka biliyor musunuz?

Bilgisayarı açarken bir şey yazmıyor mu mesela bende Pro series yazıyor. Eğer bir şey yazmıyorsa BIOS menüsüne gitmeye çalışın.

Dosya Ekleri

• EF78E502-34A0-4B5F-AEE4-823A4EA6BBB5.jpeg
    EF78E502-34A0-4B5F-AEE4-823A4EA6BBB5.jpeg
    27,2 KB · Görüntüleme: 34
Ya o değil de bende Çin AliExpress'ten alınma bir tablet var çok ilginç bir şekilde tabletin arkasında da ilk açılışında da Terra yazıyor. Biraz araştırmıştım zamanında, klavye almak için. Wortman Terra pad 1062 diye geçiyor. Kendi sitesi Almanca ve sürücü falan yok. Ben daha önce 2 kez bir driver programı kullanmıştım, evet istenmeyen bi' sürü yazılım da yüklemişti ama onları sonradan kaldırırarak sorunu çözmüştüm. Çünkü bu program bana ilaç gibiydi; normalde hiçbir şeyi çalışmayan tableti tıkır tıkır çalışır hale getiriyordu. (örnek: Ses, dokunmatik ekran, hafıza kartı okuyucu, sesli yazma, gibi gibi) dün format atmadan önce o programı da yedeklediğimi sanıyordum ama salak gibi tabletin hafıza kartında bırakmışım. Şimdi kartı da çıkaramıyorum yeri bozuk olduğu için. Sürücüsünü de bulamıyorum ki yükleyip içindekilere erişebileyim. Windows 11 kurulu ve isteğe bağlı güncelleştirmeler de açık olduğu halde tüm sürücüleri bulmuyor, dokunmatik ekran ve sesle yazma çalışmadığından tek tek donanım kimliği aratıp bulmak imkansız ki 100'ün üzerinde sürücüsü var bu tabletin. O programın adını da hatırlamıyorum. Var mı daha önce tarif edeceğim programı kullanan? Simgesi böyle Mint yeşili yuvarlak üzerine beyaz X işaretine benziyor. Programın ücretli versiyonu yok, tamamen ücretsiz. En önemli iki özelliği de; sürücüleri ararken böyle yapay zeka gibi bir ekran geliyor ve merak ettiklerinizi sorun tarzı bir şeyler diyor. Sağ kısımda da işte ekibimizi kimler, neden ücretsiz sunuyoruz tarzı şeyler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı