En iyi ekolayzer ayarı nedir?

• Konuyu başlatan alf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 17.971
Bu konuda mutlak iyi gibi bir şey olamaz. Aralıklarla tek tek oynayarak kulağınıza en güzel geleni kullanın bence. Bazı sürücülerin içinde gelen önayarlar da başarılı olabiliyor, onları da deneyebilirsiniz.

Acıkcası kendim denedim pek farkı alamadım. Ya benim müzik kullağım yok yada anakartın ekolayzerı bir işe yaramıyor.

Eğer 5+1 in olup halen sesden verim alamıyorsan gidip bir ses kartı al. Yani aralarında fark olmaz çünki 5+1. 60w civarında oluyor genellikle. Kulaklıkda eco ayarı fark eder çünki az ses çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dinlenen ses türüne, ses kalitesine ve hoparlör yapılandırmasına göre Equalizer ayarı değişkenlik gösterir. Kalitesiz bir sesi Equalizer ayarı ile netleştiremez veya daha iyi hale getiremezsiniz. Sadece belli başlı frekansları daha kontrollü duymanızı sağlarsınız. Bu da söylediğim gibi müzik türüne veya kalitesine göre değişkenlik gösterir. Uuzn lafın kısası en iyi Equalizer ayarı diye bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı