En iyi ev interneti hangisi?

Comnet 100 mbps fiber kullanıyorum, akşam ve haftasonları haricinde çok iyi, vpn de gerektirmiyor. Ancak akşamları 4-5 mbps'e düşüyor, haftasonu ise 10-15 mbps aralığında. Bu zamanlarda telefonumdaki interneti paylaştırarak kullanıyorum.

Ucuz olabilir ancak bir internet servis sağlayıcısından beklenen, internet servisini sağlaması, normal insanların internet kullandığı saatlerde yoğunluk nedeniyle devre dışı bırakmak zorunda kalıyorsam, işini yapamıyor demektir.

Comnet 100 Mbps fiber kullanıyorum, akşam ve hafta sonları haricinde çok iyi, VPN de gerektirmiyor. Ancak akşamları 4-5 Mbps'e düşüyor, hafta sonu ise 10-15 Mbps aralığında. Bu zamanlarda telefonumdaki interneti paylaştırarak kullanıyorum.

Ucuz olabilir ancak bir internet servis sağlayıcısından beklenen, internet servisini sağlaması, normal insanların internet kullandığı saatlerde yoğunluk nedeniyle devre dışı bırakmak zorunda kalıyorsam, işini yapamıyor demektir.

4-5 Mbps bayağı kötü değer hocam. Bende şu an Superonline var 24 Mbps ama 30-35 arasına kadar çıkıyor. Düşme yaşamadım ama markalar arası verdiği internet değerleri fazla hangisine geçsem bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı