En iyi ev interneti önerisi

Kk şu an o telefon direğinden gelen kablo ile altyapıdan gelen kablo farklı o yüzden sorun olacağını sanmıyorum altyapı kablosu daha yeni yapıldı benim sorum şey şu an bizim binada Türk Telekom'un altyapısı yok ama TurkNet'in altyapısı var gözüküyor ikisi de aynı altyapıyı kullanıyor mu yoksa TurkNet farklı bir altyapı mı kullanıyor.
TürkNet'in kendine ait Gigafiberi var. Bu altyapıda 1000 Mbps indirme yükleme veriliyor. Altyapı sorgu sonucunuzu atabilir misiniz TürkNet üzerinden?

TurkNet'in kendine ait GigaFiber'i var. Bu altyapıda 1000 Mbps indirme yükleme veriliyor. Altyapı sorgu sonucunuzu atabilir misiniz TurkNet üzerinden?

Kk böyle sonuçlar TurkNet ve Turkcell Superonline'nin.

Dosya Ekleri

• IMG_20241122_222212.jpg
    IMG_20241122_222212.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2024-11-22-22-21-56-004_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-22-22-21-56-004_com.android.chrome.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaşlar yakın zamanda Türk Telekom'un tahattü bitiyor ve artık şu internetten kurtulmak istiyorum fakat hangisini alacağımı bilimiyorum. TurkNet düşünüyordum fakat Şikayetvar da sonra TurkNet'in kendi Instagram sayfasındaki yorumlar çok kötü insanlar sayıdırıyor TurkNet'e sonra Turkcell Superonline düşündüm ama ona da saydırıyor millet çok kararsız kaldım internet hız değerleri de şöyle:
TurkNet: VDSL altapı 73 download 15 upload hızı 499TL.
Turkcell Superonline: VDSL altyapı 50Mbps hızı 585TL.
Sizce ne yapmalıyım bu iki interneti önerir misiniz ya da farklı daha iyi internet öneriniz varsa yazabilir misiniz?

TürkNet al geç 4 yıl olacak kullanıyoruz ailecek.

Kk böyle sonuçlar TurkNet ve Turkcell Superonline'nin.
TürkNet geçebilirsiniz. Altyapınız var hocam. Daha fazla düşünmeye gerek yok bence. Ha demin bahsettiğim Gigafiber değil VDSL altyapı. Ancak TürkNet geçişinde zaten mevcut modem, kablo ve altyapı kullanılıyor. Dolayısıyla tek yapacağınız TürkNet'in size vereceği kullanıcı adı ve şifreyi modeme gireceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı