En iyi F/P klavye önerisi

N Y R O

Kilopat
600 TL bir bütçem var en fazla olarak.
En iyi fiyat performans RGB mekanik ya da optik mekanik bir klavye almayı düşünüyorum.
Şu an en çok beğendiğim Rampage Ultimate KB R96 var.
Ve Cooler Master CK350 var ama Rampage daha iyi geldi. Sizce alınır mı? Biraz baktım kimse Rampage'i övmüyor herkes almayın diyor. Siz ne diyorsunuz?
Red Switch ya da optik Switch olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage'den uzak durun. CK350'de yanlış hatırlamıyorsan OUTEMU switch vardı. O paraya dahi iyileri alınabilir.
Kesinlikle katılmıyorum. Acaba rampagenin hangi ürününü kullandınız ve beğenmediniz? Bu arada rampage'in bilgisayar donanımlarını ben de önermiyorum sıvı sogutucu gibi ama kulaklık ve mouse'nu kullanan birisi olarak bence fiyatına göre çoğu markadan iyi. Sadece eksisi olan kısım donanım yazılımları yetersiz. Rampage pulsar ve flare ürünlerini kullanıyorum özellikle kulaklıktan cok memnmum. Yıllarca steel series ve Logitech kullanan birisi olarak bu deniyimlerimi yazıyorum.
600 TL bir bütçem var en fazla olarak.
En iyi fiyat performans RGB mekanik ya da optik mekanik bir klavye almayı düşünüyorum.
Şu an en çok beğendiğim Rampage Ultimate KB R96 var.
Ve Cooler Master CK350 var ama Rampage daha iyi geldi. Sizce alınır mı? Biraz baktım kimse Rampage'i övmüyor herkes almayın diyor. Siz ne diyorsunuz?
Red Switch ya da optik Switch olsun.
Rampage alma diyenler sebebini yazmadan yada ürünü hayatında hiç bir kez bile kullanmadan sadece almayın yazıyolar. Ben de corsair, steel series yada asus kulanmak isterdim ama rampagein özelliklerinde ki bu klavyeler en az 1200-1300 tl den başlıyor. Bi klavyeye bu kadar para vermek Türkiye de malesef cok mümkün değil.

Kesinlikle katılmıyorum. Acaba rampagenin hangi ürününü kullandınız ve beğenmediniz? Bu arada rampage'in bilgisayar donanımlarını ben de önermiyorum sıvı sogutucu gibi ama kulaklık ve mouse'nu kullanan birisi olarak bence fiyatına göre çoğu markadan iyi. Sadece eksisi olan kısım donanım yazılımları yetersiz. Rampage pulsar ve flare ürünlerini kullanıyorum özellikle kulaklıktan cok memnmum. Yıllarca steel series ve Logitech kullanan birisi olarak bu deniyimlerimi yazıyorum.

Rampage alma diyenler sebebini yazmadan yada ürünü hayatında hiç bir kez bile kullanmadan sadece almayın yazıyolar. Ben de corsair, steel series yada asus kulanmak isterdim ama rampagein özelliklerinde ki bu klavyeler en az 1200-1300 tl den başlıyor. Bi klavyeye bu kadar para vermek Türkiye de malesef cok mümkün değil.
Kesinlikle katılıyorum 2 yıldır rampage klavye mouse ve kulaklık kullanıyorum memnunum ama şimdi ihtiyaçlarımı karşılamamaya başladı mekanik olmaması vs vs.
Ama bi öneri de bulunmamışsınız hangi klavye tavsiye edersiniz.
Rampage'den uzak durun. CK350'de yanlış hatırlamıyorsan outemu Switch vardı. O paraya dahi iyileri alınabilir.

O paraya daha iyileri alınabilir diyorsunuz hep ama bir tavsiye yazmıyorsunuz o paraya da Gamepower serisi var ondan kesinlikle uzak duruyorum zaten ama ne alayım bir örnek verin.

Rampage ürünleri kullandım. Kesinlikle rahatsızlar. Şu an Cooler Master Masterkey Lite modelinden yazıyorum bu mesajı. Membrane olmasına rağmen Rampage'dan daha kaliteli ve daha güzel. Önerdiğim modeller:
Bütçenizi aşan fakat almanız durumunda uzunca bir süre kullanabileceğiniz şu model de var:

Rampage ürünleri kullandım. Kesinlikle rahatsızlar. Şu an Cooler Master masterkey Lite modelinden yazıyorum bu mesajı. Membrane olmasına rağmen Rampage'dan daha kaliteli ve daha güzel. Önerdiğim modeller:
Bütçenizi aşan fakat almanız durumunda uzunca bir süre kullanabileceğiniz şu model de var:

Ben Rampage'den memnunum ama bilemiyorum çoğu kişi önermiyor.
Peki ilk attığınız ASUS ile Cooler Master CK 350'nin yazılım desteği var mı
ASUS hangi marka Switch ve hangi renk Switch'i kullanıyor?

Cerberus yazılıma sahip. Kaihua marka switchler kullanıyor. Çin malı büyük ihtimalle. CK 350 Outemu switchler kullanıyor. Ve anladığım kadarıyla yazılımı yok. Eğer Cherry switchler istiyorsanız en aşağıda attığım model en ucuzu. Seçim sizin.

Cerberus yazılıma sahip. Kaihua marka Switch'ler kullanıyor. Çin malı büyük ihtimalle. CK 350 outemu Switch'ler kullanıyor. Ve anladığım kadarıyla yazılımı yok. Eğer Cherry Switch'ler istiyorsanız en aşağıda attığım model en ucuzu. Seçim sizin.

Peki Rampage'nin Ultimate klavyesine ne diyorsunuz.
Optik Switch'li Full RGB bence alımabilecek mükemmel bir klavye ama CK 350 ile Ultimate arasında kaldım.

Rampage gibi markaların hiçbir ürününü önermiyorum. Bütçeniz düşük olsa neyse fakat güzel bir bütçeniz var. Zaten forumda da çokça duyduğunuz üzere bunlar aslında marka değil. Çinden topluca sipariş edilip, üstüne marka basılıp, kar marjı eklenip satılan ürünler. Aşağıya bu forumda bu konuyla ilgili atılmış bir mesajı bırakıyorum, okuyarak bu konu hakkında daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Rampage gibi markaların hiçbir ürününü önermiyorum. Bütçeniz düşük olsa neyse fakat güzel bir bütçeniz var. Zaten forumda da çokça duyduğunuz üzere bunlar aslında marka değil. Çinden topluca sipariş edilip, üstüne marka basılıp, kar marjı eklenip satılan ürünler. Aşağıya bu forumda bu konuyla ilgili atılmış bir mesajı bırakıyorum, okuyarak bu konu hakkında daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Anlıyorum Gamepower zaten asla kullanmam aşırı kalitesiz bir marka onu geç.
James Donkey'de alasım yok onu da geç.
Fakat ben yaklaşık 2 yıldır Rampage'in klavye mouse ve kulaklıklarını kullanıyorum işimi rahatça görebiliyorum ancak şu an tuşlar biraz aşındı ve mekanik RGB'li bir klavye almamıştım o yüzden yeni bir klavye almaya karar verip direkt size başvurdum zaten.
Burda da kimse Rampage almayın diyor.
Cooler Master CK 350 ile Rampage Ultimate arasında kaldım.
Peki Cooler Master'da veya Rampage'de çınlama sorunu oluyor mu tuşlarda?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı