En iyi F/P klavye önerisi

"Çınlama"dan kastettiğiniz şeyi anlamadım. Aşınma sorunu çok büyük olasılıkla olmaz, onu söyleyebilirim. Bahsettiğim modeli 4 yıldır kullanıyorum, isterseniz fotoğrafını atayım nokta aşınma yok. Ki bu o zamanlar Cooler Master'ın ürettiği en düşük seviye ürünlerden birisidir.

"Çınlama"dan kastettiğiniz şeyi anlamadım. Aşınma sorunu çok büyük olasılıkla olmaz, onu söyleyebilirim. Bahsettiğim modeli 4 yıldır kullanıyorum, isterseniz fotoğrafını atayım nokta aşınma yok. Ki bu o zamanlar Cooler Master'ın ürettiği en düşük seviye ürünlerden birisidir.

Çınlama dediğim şey tuşa basınca gelen yay sesi.
Şu an bayağı bir araştırdım Cooler Master CK350 alacak gibi duruyorum ama 2 ay bekleyeceğim
Dediğim çınlama olayı şu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu üründe olur, bu üründe olmaz demek zor. Fakat olsa bile garanti kapsamında iade vb. kabul edeceklerini düşünüyorum.

Kesinlikle katılmıyorum. Acaba rampagenin hangi ürününü kullandınız ve beğenmediniz?
Rampage Centaur mesela. 1 yıldan sonra yandaki makro tuşu içeri düştü ve hızlı hareketleri okumamaya başladı hor kullanmama rağmen. Anlayacağın boşa konuşmuyorum onun öncesinde de kullandığım Rampage klavye vardı (modelini unuttum) o da 1.5 sene sonra ctrl basmamaya başlamıştı. Şu an Rival 110 ve CM Masterkeys Lite kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok.

Rampage centaur mesela. 1 yıldan sonra yandaki makro tuşu içeri düştü ve hızlı hareketleri okumamaya başladı hor kullanmama rağmen. Anlayacağın boşa konuşmuyorum onun öncesinde de kullandığım Rampage klavye vardı (modelini unuttum) o da 1.5 sene sonra CTRL basmamaya başlamıştı. Şu an Rival 110 ve CM masterkeys Lite kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok.

Bro şimdi dediklerin doğrudur.
Ben de size güvenerek Cooler Master CK350 alacağım inşallah bir sorun olmaz.
Ama şöyle bir şey var ben de Rampage centaur kullanıyorum 1 yıldır ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Bro şimdi dediklerin doğrudur.
Ben de size güvenerek Cooler Master CK350 alacağım inşallah bir sorun olmaz.
Ama şöyle bir şey var ben de Rampage centaur kullanıyorum 1 yıldır ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Ben sadece bende olanı yazdım. Sende ya da başkasında kesinlikle olur diye birşey yok ama Rampage gibi markalar merdivenaltı üretiliyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı