En iyi F/P Yiyecek

Yanlız yaşamın vazgeçilmez F/P yiyeceği Nugget'tır bence ya. 4küsür liraya alıyorsun normal insana 2 diyet yapan insana 3 öğün yetiyor. Bi'de ben onu acı sosa banıp pul bibere batırıyorum da çıkışını şaaapmayalım şimdi.

Bi'de ben onu acı sosa banıp pul bibere batırıyorum da çıkışını şaaapmayalı
Aklıma direk bu geldi :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hazır ramazandayız, 1lik susamlı pide, bizim burada fiskomar var oradan bi 3,75'e hazır kutu döner, 25 kuruşada 1 baş soğan, dolabın en diplerinde saklı yıllanmış karabiberide buldunmu olayı akışına bırakman yeterli. İlk önce soğanları güzelce kıyıyosun karabiberle bir dans ettiriyosun. Sonra döneri azıcık yağ ile tavada biraz çevirip pişirdikten sonra, pideni poğaçanın içini açar gibi tam ortasından kesiyosun. Basıyosun dönerini, soğanını.Bir de saltbae, kapatıyosun kapağını işlem tamam. Afiyet olsun :)

Hazır ramazandayız, 1lik susamlı pide, bizim burada fiskomar var oradan bi 3,75'e hazır kutu döner, 25 kuruşada 1 baş soğan, dolabın en diplerinde saklı yıllanmış karabiberide buldunmu olayı akışına bırakman yeterli. İlk önce soğanları güzelce kıyıyosun karabiberle bir dans ettiriyosun. Sonra döneri azıcık yağ ile tavada biraz çevirip pişirdikten sonra, pideni poğaçanın içini açar gibi tam ortasından kesiyosun. Basıyosun dönerini, soğanını.Bir de saltbae, kapatıyosun kapağını işlem tamam. Afiyet olsun :)
Sonra birde onun tuvalet kısmı var :D

SM-A510F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı