En İyi Forumun Technopat.net Olması Gerçeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ceza sisteminin biraz katı olduğu konusunda hemfikiriz çoğu üye. Ama ceza sistemi gerekli. Sonra burası Facebook gibi sitelere döner. (Oradaki yorumlardan bahsediyorum)

@BERWAR hocam belki de Pardon filmindeki gibi olur. :D Yanlış yere yıllarca ceza almak. :ROFL:

Üşenmedim, konudaki bütün mesajları okudum. Bir ara Windows 10 ile 7 tartışması bile yaşanmış. :D
SDN'yi uzun yıllardır teknoloji gündemini takip etmek için kullanırım ama forumu ve şu anki çalışanları çoğu konuda zayıf ve yetersiz bence. Hakkı Alkan'ın hatırına günde bir kez uğruyorum siteye.

Technopat gibisi yok.[emoji4]Diğerleri SDN, CHIP falan hepsi yalan. Hiçbir forum Technopat kadar kaliteli değil ve Türkçe' ye önem vermiyor.

Üşenmedim, konudaki bütün mesajları okudum. Bir ara Windows 10 ile 7 tartışması bile yaşanmış. :D
SDN'yi uzun yıllardır teknoloji gündemini takip etmek için kullanırım ama forumu ve şu anki çalışanları çoğu konuda zayıf ve yetersiz bence. Hakkı Alkan'ın hatırına günde bir kez uğruyorum siteye.

Windows 10 ve 7 karşılaştırılması konusunda bence haklılar. Ben Windows 10 tercih ederim (şu an) fakat çoğu yabancı sitede "zamanında" görmüştüm program ve oyunlarda Windows 7 FPS olayında gerçekten Windows 10'dan ileride ve 8.1 kullanım hızı da W10'dan iyi. Evde şu an kullandığım bilgisayar 127 cm televizyona bağlı sadece CS:GO ve Insurgency açıp oynuyorum internette dolaşıyorum. Windows 10 kullanıyordum bir alt sürüme geçtim daha hızlı. Yani bu forumda bazı ürünlerin sebepsiz yere fanlığını yapanlar var.

Son nesil sistemlerden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Zaten nasıl bir sistemim olduğu imzada belli.

SDN'de birisi belirtmiş zaten demiş ki aktif olma süresine göre moderatör alırlarsa forum biter diye :D Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı çok severim ve genellikle severiz halk olarak.

Geyik ve boş konuşmada SDN'nin üstüne su dökemeyiz arkadaşlar. Bu kadar geçmişi olan bir forumun bu kalitede olması bunu ispatlar nitelikte...

SDN'yi Technopat'tan iyi gören zihniyeti yaşamak isterim doğrusu.

Bu konuyu açan arkadaş da biraz işletmiş gibi olmuş yani diğer forumu:) Övüp övüp kıskandırıp kaçmış milleti:) Yalnız buradan dökülenler oralarda Profesör rütbesi olmuş:ROFL: Maşallah maşallah:)

1520433739216-jpg.285568

Şu yöneticinin yaptığına bakar mısınız:) Bu kadar mı düştünüz yok artık:ROFL:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı