Dün yanlış konu açmışım, bir kaç kişi bu modlardan bahsetmiş o yüzden yazdım.FPS diyip ankete DOOM, Wolfenstein oyunlarını koymamak yaşınızı belli ediyor gençler. Yahu koymamayı geçtim ankette 3 tane saçma sapan Wolfteam modları var. Yazık.
Dün yanlış konu açmışım, bir kaç kişi bu modlardan bahsetmiş o yüzden yazdım.FPS diyip ankete DOOM, Wolfenstein oyunlarını koymamak yaşınızı belli ediyor gençler. Yahu koymamayı geçtim ankette 3 tane saçma sapan Wolfteam modları var. Yazık.
Birkaç arkadaş bunları önerdi o yüzden yazdım, bana kalsa cs 1.6 derimAnket biraz abest kaçmış gibi. Ama bence CS:GO aralarında en çok sarmış olan beni bu.
Önerilere göre yaptım arkadaşlar dün önerildi.Warcraft FPS oyunu değil!
Warface olmasın o?Önerilere göre yaptım arkadaşlar dün önerildi.
Saçma sapan bir oylama tablosu görüyorum. Doom yok, Wolfenstein yok, CS 1.6, Far Cry, Rust gibi oyunlar yok. Tamamen komik, gülelim eğlenelim konusu.
Warcraft FPS oyunları arasında görmek çok ayrı bir olay zaten.
sınırlı sayıda seçenek yazabiliyoruz. ve half life en son sırada benim için.Call of Duty 4, Half Life & 2?
Neden?Half Life en son sırada benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.