En iyi grafikli oyun nedir?

Bu soru kişiden kişiye çok değişir. Oyunun tasarımı renk paletleri vs. olarak insanlar çok farklı düşüncelere sahip olabiliyor. O yüzden böyle bir konu açtım. Buradaki fikirlerinizi tartışma şeklinde belirtirseniz çok güzel olur.

Örnek:
Oyun.
Size hoş gelen kısım (manzara, renk paleti, kaplama kalitesi)

Bu konuda kimse bir nesnellik beklemesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
1657738618577.png

CRYSİS en grafikli oyundur crysis 4 çıktığında balon olmazsa o en iyi grafikli olcaktır.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 60
  • nşlnolk.jpg
    nşlnolk.jpg
    328,4 KB · Görüntüleme: 59
Artı -1 Eksi
Bu soru kişiden kişiye çok değişir. Oyunun tasarımı renk paletleri vs. olarak insanlar çok farklı düşüncelere sahip olabiliyor. O yüzden böyle bir konu açtım. Buradaki fikirlerinizi tartışma şeklinde belirtirseniz çok güzel olur.

Örnek:
Oyun.
Size hoş gelen kısım (manzara, renk paleti, kaplama kalitesi)

Bu konuda kimse bir nesnellik beklemesin.
rdr2 dostum

En iyi grafik ne demek? Kişiden kişiye göre değişir. Aradığımız şey gerçeğe en yakın olması mı? Ben bu soruya PC oyunları içinden forza horizon 5 derim ekstrem grafiklerde cidden müthiş görünüyor. Ama GTA bazı modlar ile gerçeğe çok yakın görüntü veriyor. Ama bazı oyunlar var ki gerçeğe yakın olmasına gerek yok. Firewatch mesela. Çizgileriyle, atmosferiyle tam bir “oyun”. Indie oyunların çizgilerini de aşırı beğeniyorum. Limbo, Sky: The Children of Light. Mükemmel sanatsal çizimlere sahip oyunlar. Gerçekçilik aramıyorsak eğer benim en etkilendiklerim bu saydıklarım örneğin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı