En iyi GTA oyunu nedir?

En İyi GTA?


  • Oy verenlerin toplamı
    292
@enes_yldrm_1 Dostum, Oyunu sevenlere saçma sapan laf atma ki, sana da saygısızlık olmasın. Bu populist bahaneleri ilk siz başlattınız. Bir oyunun karanlık hikayesi olunca "HaWLi" filan olmuyorsunuz.
Ya sen hala ne boş yapıyorsun ya. "Hawli" filan yazarak zaten beyin yaşını belli etmişsin şurada 2 saattir seni ti'ye alıyorum hala boş boş yanıtlar atıyorsun. Bir oyunun karanlık hikayesi olunca ben neden "hawli" oluyum ki? Ben oyun muyum? İlk önce düzgün cümle kurabilmeyi öğren ondan sonra yanıtlarsın.
 
Benim için sıralamanın bir önemi yok ama ilk gördüğüm oyunu GTA SA oyunudur. O zamanlar bile crackli oyun muhabbetini bilmediğimden mouse bir türlü getiremiyordum. O zamanlar en az 10 dk bisiklete binmeye çalışmıştım. Oyunun genel havası hikayesi beni kendine hipnoz ettirmişti. Tabii o zamanlar GTA hile kodlarıyla şifre yazıp oynayanda çoktu ama ben pek beceremiyordum. Sonra uzun süre sonra GTA 4 oyunu ile karşılaştım o zamana göre multiplayer ve hikayesi bana daha güzel gelmişti. En çok da sultan diye araba vardı onu alıp yarışıyorduk hey gidi günler. Ondan sonra bir daha düzgün GTA oynamadım. (GTA 5 hiç oynamadım ama YouTube'da playlistleri çok izledim.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı