Aynı FPS veriyor olmuyor. Isınan kart droplanır.
80 dereceyi geçmiyorsa sıkıntı yok. Palit, INNO3D gibi markların kartları 80 dereceyi geçmediğine göre bir sıkıntı yok.
Aynı FPS veriyor olmuyor. Isınan kart droplanır.
Sıcaklık da performansı etkiler. 3 fan daha soğuk kalmasını sağlar.
Bütçe?
Hocam aralarında neredeyse hiç fark yok. GTX 1660 Ti ROG STRIX modeli 68 derece kalıyor yükte. Palit olan model 73-75 derece oluyor. 75 derece yüksek bir değer değil. OC yapacaksanız ve güzel bir indirime girdiyse GTX 1660 Ti ROG STRIX gibi modeller alınabilir. Ben mesela eski kartım olan 1660 Ti Gaming X modeline OC halde kullanıyordum ve fazladan 12 FPS alıyordum oyunlarda.
Hocam madem bütçeniz 4500 2060 alın iyi soğutma istiyorsanız da bunu alın. rtx 2060 - Google AlışverişSıkıntı yok ama 4500 aşmasın.
ROG STRIX almayı düşünüyorum.
Hocam madem bütçeniz 4500 2060 alın iyi soğutma istiyorsanız da bunu alın. rtx 2060 - Google Alışveriş
Hocam darboğaz yapmaz.Bu sefer işlemci ile darboğaz yapma ihtimali var R5 2600 işlemcim monitörüm 1080P.
Hocam darboğaz yapmaz.
ASUS ROG ve MSI Gaming X olan kartlardır.
O zaman alın peki 1660Ti. Bu arada mining için 2060 alınmaz.Ancak şöyle bir sıkıntı daha var benim eski kartın üzerine para koyup almam lazım ve az önce sordum babama RTX 2060 yokmuş stokta malum madenciler 10 tane alıyor birden.
Tamamdır teşekkürler.
O zaman alın peki 1660 Ti. Bu arada mining için 2060 alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.