En iyi HDD Markası

İkisi de kalitelidir seagate bana göre daha kalitelidir sebebi ise daha uzun ömürlü olmasıdır.

2019 yılındaki araştırmalara göre;

En İyi Sabit Disk: Seagate BarraCuda => Arabirim: SATA 6Gbps | Kapasite: 2 – 3TB | Önbellek: 64MB | RPM: 7,200

En İyi Yüksek Kapasiteli Sabit Sürücü: Toshiba X300 =>Arabirim: SATA 6 Gbps | Kapasite: 4-8 TB | Önbellek: 128 MB | RPM:7,200

En İyi Hibrit Sabit Disk: Seagate Firecuda Desktop =>Arabirim: SATA 6 Gbps | Kapasite: 1 TB – 2 TB + 8 GB | Önbellek: 64 MB | RPM: 7,200

Arkadaşlar tavsiyeler için sağolun fakat yaklaşık 300-350 liralık bir bütçem var. Halihazırda seagate baracuda 1 tb vardı ve 15 gün içinde bozuldu. Daha doğrusu bozuk çıktı sağolsun teknobiyotikte müşterisinin arkasında durmadı. Seagate gondermişler onlarda güya sorun yok demiş. Ancak arızalı. Bu sebeple yeni hdd lazım. Seagaten biraz soğudum açıkçası. WD yad Toshiba bakmayı planlıyorum

Arkadaşlar tavsiyeler için sağolun fakat yaklaşık 300-350 liralık bir bütçem var. Halihazırda seagate baracuda 1 tb vardı ve 15 gün içinde bozuldu. Daha doğrusu bozuk çıktı sağolsun teknobiyotikte müşterisinin arkasında durmadı. Seagate gondermişler onlarda güya sorun yok demiş. Ancak arızalı. Bu sebeple yeni hdd lazım. Seagaten biraz soğudum açıkçası. WD yad Toshiba bakmayı planlıyorum
Garanti olan ürünü biliyorum sıkıntı göndermek ama, devamlı göndereceksın gerekırse. Para kolay kazanılmıyor. Günlük 50-60 lira yevmiyeye çalışıyoruz yerine göre. Verilen paranın müşteri olarak karşılığını almak zorundayız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı