En iyi internet sağlayıcı oparatörü hangisi?

Fallen God

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
3.350
Çözümler
1
Öncelikle hemen atlamayın ben şu telefonda kullanılan internetten bahsediyorum hani Turkcell, Vodafone falan. İşte onlardan hangisi en iyi çeker?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamana kadar gözlemlerimde Turkcell'in en iyi çekim gücüne sahip olduğunu gördüm.
 
BİMCELL aldım uygun diye Türk Telekom olarak geçiyor şu anda ve memnunum ama serbest sürüş yerlerinde falan gücü düşüyor.
 
Hocam bulunduğunuz yere göre değişir. Türkcell genelde en iyisi olarak anılır, fakat onun çekmediği diğer operatörlerin çektiği yerler de var elbet. Etrafınızdaki insanlara soruşturun bölgenizde sıkıntı çıkarmayan altyapı kimde var ise onu kullanın.
 
Turkcell ve Türk Telekom arasında kaldım sanırım Türk Telekom alacağım ama bir gün daha cevap bekledikten sonra konuyu çözüldü olarak işaretliyicem.
 
Mobil internet hızı olarak Turkcell diğer firmalara göre çok büyük ara farkla öndedir. Bunun bir sürü kanıtı var. Turkcell'e geçen ay geçiş yaptım. İstanbul, Afyonkarahisar, Uşak, Burdur, Antalya'da TurkTelekom mobil internet hızı ile Turkcell mobil internet hızlarını karşılaştırdım. Ortalama olarak TurkTelekom 5-10 Mbps hız sunarken Turkcell 100-150 Mbps arası hız sunuyor. Birazdan ekran görüntüleri de ekleyeceğim.

Telefon sıfırlaması öncesi ekran görüntüleri telefonumdaydı. Google Fotoğraflar'a yüklenmiştim sanıyordum. Yüklenmemiş. :D Tek bulduğum Antalya/Manavgat'ın merkez bölgelerinde yaptığım bir hız testi;

TurkTelekom;
turktelekom.png


Turkcell;
antalyaturkcell.png



İstanbul Pendik'te şu an yaptığım bir hız testi;
istanbul.png
TurkTelekom test yapamıyorum ama hız testini yaptığım yerde 0 ve 4 Mbps arası gidiyor. Merkezi bir bölgede oturuyorum.



Şimdi mobil internette bu kadar yüksek bir hız işe yaramasa da Turktelekom bazı yerlerde 1080p video bile izlemeye izin vermiyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı