Genzonzi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Buraya girip yazmak, soru sorup cevap beklemek yerine, operatörlerin fiyatlarını kendin araştırsana ?Ya arkadaşlar kimse bilmiyor mu faturasız hat fiyatlarını cidden?
Buraya girip yazmak, soru sorup cevap beklemek yerine, operatörlerin fiyatlarını kendin araştırsana ?Ya arkadaşlar kimse bilmiyor mu faturasız hat fiyatlarını cidden?
İnternette yazan eskidir diye sorma gereği duydum. Her Allah'ın günü herşeye zam geldiği için.Buraya girip yazmak, soru sorup cevap beklemek yerine, operatörlerin fiyatlarını kendin araştırsana ?
Faturasız hat fiyatlarını operatörlerin sitesinden öğrenebilirsiniz, burada insanlara bu tarz bir üslup ile konuşmanız yakışık kalmaz. Kimse burada maddi kazanç sağlamıyor, azarlayabileceğiniz bir çocuk yok karşınızda.Ya arkadaşlar kimse bilmiyor mu faturasız hat fiyatlarını cidden?
Bu dediğim şeye cevap vermek zorunda değilsiniz. Sadece söyledim geçtim, bu kadar. Her Allah'ın günü zam geliyor zaten o yüzden sorma gereği duydum. Sanırsın zorladım sanki.Faturasız hat fiyatlarını operatörlerin sitesinden öğrenebilirsiniz, burada insanlara bu tarz bir üslup ile konuşmanız yakışık kalmaz. Kimse burada maddi kazanç sağlamıyor, azarlayabileceğiniz bir çocuk yok karşınızda.
Evet zam olayı can sıkıcı ama internette yazan nasıl eski olsun ki ? Sonuçta resmi siteler, onları güncellemek en öncelikli işleri zaten.İnternette yazan eskidir diye sorma gereği duydum. Her Allah'ın günü herşeye zam geldiği için.
"Her Allah'ın günü zam geliyor." zamlar sadece size mi geliyor? Konu altında yorum yapan herkese geliyor, buradaki insanlar robot değil. Onlar da sizin gibi Google üzerinden araştırıp sizlere burada cevap veriyor. İnsanlara deneyimini sordunuz, cevapladılar. Burada kimseyi zorlarmış gibi "Yaaaa, kimse bilmiyor mu ciddeeen?" tarzı saçma sapan cümleler kuramazsınız.Bu dediğim şeye cevap vermek zorunda değilsiniz. Sadece söyledim geçtim, bu kadar. Her Allah'ın günü zam geliyor zaten o yüzden sorma gereği duydum. Sanırsın zorladım sanki. Hem bu söylediğim şeyi azarlama olarak nasıl algıladın onu anlamadım?
Senin sorun yaşamaman sıkıntılı olmadığı anlamına gelmiyor.
Senin sorun yaşaman da bulaşmamamız anlamına gelmiyor o yüzden boş yorum yapma lütfen.
Ben sadece kendi deneyimimi değil genel deneyimlerden yola çıkarak konuşuyorum. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın çocuklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.