En iyi internet sağlayıcısı hangisidir?

revajr

Centipat
Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Kocaeli / Başiskele'de yaşıyorum, hangi interneti önerirsiniz? Araştırıyorum, maksimum 63 Mbps alabiliyormuşum.
Gerek müşteri hizmetleri, gerek verdikleri internet performansı iyi olan bir sağlayıcı önerirseniz çok sevinirim.

Bölge ve altyapı şartları internet hızında önemli etken olmakta. TurkNet ve NetSpeed firmaları şu anda en iyileri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet kullanıyorum ve gayet memnunum, aylık 95 TL'ye 100Mbps download / 5Mbps upload oluyor (19-24 saatleri arasında hız %25'e iniyor yalnız), sınırsız internet. Genellikle 95-98 Mbps alıyorum. Bunun yanında KabloTV + Sinema altın paketi ücretsiz geliyor. Speedtest ping testinde sürekli 8-10 ms arası geliyor.

Turkcell kullanıyorum 200 Mbps indirme, 10 Mbps yükleme hızım var şu an için. Taşınacağımız için Millenicom'a geçmek mecburiyetindeyim. Turkcell'den ben çok memnunum fakat hızı tam olarak 200 Mbps alamıyorum biraz düşüş var, fakat onun dışında kopma, internetsiz kalma veya ara ara hız kaybı gibi sorunlar yaşamıyorum.

Turkcell kullanıyorum 200 Mbps indirme, 10 Mbps yükleme hızım var şu an için. Taşınacağımız için Millenicom'a geçmek mecburiyetindeyim. Turkcell'den ben çok memnunum fakat hızı tam olarak 200 Mbps alamıyorum biraz düşüş var, fakat onun dışında kopma, internetsiz kalma veya ara ara hız kaybı gibi sorunlar yaşamıyorum.
Fiyat gayet makulmuş, yalnız eskiden taahhütnamesini okumuştum. Şimdi tekrar okudum ve o cümle hala duruyor:

1622039747946.png

Aylık 5 TB üzeri indirme veya 500 GB yükleme sonunda hukuki ve cezai işlem uygulanabilirmiş 😯

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı