En iyi internet sağlayıcısı nedir?

Merhaba, 15 gün sonra sözleşmemiz Türk Telekom ile bitiyor. 16 Mbps kullanıyordum. Şimdi 55 kullanacağım. Hangi operatörü önerirsiniz? Aklımda TurkNet vardı ama aramalara bile dönüş yapmıyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Türk Telekom biraz masraflı.

Bölgendeki altyapıya göre değişir bu durum. Benim bölgemde altyapı iyi, 2014 yılında fiber ile döşendiği için 3 firma değiştirdim, üçünden de memnun kaldım. Fiyata göre hangisi cazipse ona geçiyorum açıkçası. Müşteri hizmetleri tarafında hepsinde kusur var ama özellikle Türk Telekom'dan uzak dur.

Sanırım sizin yaşadığınız yerde hangi internet sağlayıcısının altyapı desteği varsa sizin için en hızlısı o oluyordu.

Görkeme katılıyorum altyapıya göre değişiyor ama 3 farklı şehirde Turkcell hariç hepsini denedim bana göre en iyisi Kablonet. En kötüsü de Türk Telekom.

Bulunduğunuz adrese göre değişir. Ben mesela iş yerinde Millenicom, evde ise Netspeed kullanıyorum. Millenicom da kurumsal, Netspeed de bireysel aboneyim. İkisinden de gayet memnunum.

@zeki kurt WT @Görkem Say @Aolzarin @goldenarmor5325 @Tahao @Taptic @berat3636 Istanbul, Sultangazi taraflarında oturuyorum. Her sağlayıcı 82 Mbps altyapı veriyor. Ancak binada ki tesisat sorunları nedeniyle 55 kullanabileceğim. Anladığıma göre hızları eşitse, hangisi ucuzsa onu alın diyorsunuz ? Peki bu dediğiniz sağlayıcıların kötü yanları nelerdir ? Bu işleri pek bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…