En İyi İnternet Sağlayıcısı

frukoin

Megapat
Turkcell Superonline kullanıcısıyım. 6.0 Mbps indirme, 1.0 Mbps yükleme hızına sahip bir tarife kullanıyorum. Ping'im ise 7 ms. Bu tarife için verdiğim ücret 79₺. 6 Mbps'lik bir internet için çok fazla fiyat ödediğimi düşünüyorum. Superonline'da kalıp tarife mi değiştirmeliyim yoksa farklı bir sağlayıcıya mı geçmeliyim? TurkNet'i biraz araştırdım. 100 Mbps'i 85₺ olan tarifesi cazip geldi ama güvenemiyorum. Birçok kişi bulaşma tarzında konuştu. Sizce ne yapmalıyım? Sizler kaç TL'ye ne kadar internet kullanlıyorsunuz? NOT: Altyapım 35 Mbps destekliyor.

Son düzenleme:
Altyapınıza göre istediğiniz şirketten istediğiniz tarifeyi seçebilirsiniz.

Superonline'ye fazla para ödüyorsunuz. Ben 8mbps için 69₺ veriyorum.

Turkcell Superonline kullanıcısıyım. 6.0 Mbps indirme, 1.0 Mbps yükleme hızına sahip bir tarife kullanıyorum. Ping'im ise 7 ms. Bu tarife için verdiğim ücret 79₺. 6 Mbps'lik bir internet için çok fazla fiyat ödediğimi düşünüyorum. Superonline'da kalıp tarife mi değiştirmeliyim yoksa farklı bir sağlayıcıya mı geçmeliyim? TürkNet'i biraz araştırdım. 100 Mbps'i 85₺ olan tarifesi cazip geldi ama güvenemiyorum. Birçok kişi bulaşma tarzında konuştu. Sizce ne yapmalıyım? Sizler kaç TL'ye ne kadar internet kullanlıyorsunuz?

Ben 40 Mbps download 30 Mbps upload aldığım internete 110 ödüyorum.(Arada 20 down 10 up düşüyor nadirende olsa.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı