En iyi internet sağlayıcısı

İroni yapmıyorum ben 5 senedir Türk Telekom kullanıyorum ve hala müthiş bir internet. Ayda 80 TL'ye 22 Mbps dowload 5 Mbps upload hızım var. GeForce Now kullanıyorum ve 60 FPS oynamama rağmen hiçbir takılma, donma vb. olmadı. Oyunları çok hızlı indiriyor, ve neredeyse ping yok denecek kadar az.
Altyapım sorunlu bizim belediye çalışmıyor :D.

Superonline kullanıyorum 24Mbps'lik paket. Modemi yeni değişti fakat ping 200-800'den aşağı inmiyor.(Altyapım var fiber) cevap: Türkiye'de iyi internet yok.

Yani ben Vodafone evde internet kullanıcısıyım alt yapı ilk geldiği zaman kampanya sunmuşlardı, 75 TL’ye 100 download 20 upload veriyordu, bizde direkt olarak almıştık ve şu an çok memnunum.

22 Mbps hızı 80 TL'ye almak gerçekten iyi mi?

Ben 50 Mbps 86 TL kullanıyorum. Türk Telekom'da Avrupa'ya 30 pingle bağlanıyorum. Ama sanırsam tek bu bursada iyi. Diğer illerde bildiğim kadarıyla kötü. Kablonet olsa denemek isterim. Ama yakında ne Kablonet var ne de uzakta. Turkcell'e altyapı başvurusu yaptım gelirse onu deneyeceğim. Ama az çok arkadaşlarımdan biliyorum Turkcell'i.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı